19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜZELOĞLU DERİNCELİ GÜLŞAH’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

Kocaeli 12.12.2016 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜZELOĞLU DERİNCELİ GÜLŞAH’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın portresini çizerek, Twitter hesabı üzerinden paylaşan Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı’yı 8 Aralık 2016 da  ziyaret etti. Gülşah Yağmur Yazıcı’nın ailesi tarafından sıcak karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Derince Kaymakam Vekili Hasan Hüseyin Can, Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can ve Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Dilek Kılıçkıran eşlik etti. Yazıcı ailesine Konuk olan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na, anne Sabahat Yazıcı, baba Şenol Yazıcı, Gülşah’ın yapmış olduğu Sayın Cumhurbaşkanımızın resmi  ile diğer resim çalışmalarını göstererek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler. Vali Hasan Basri Güzeloğlu; ”Sevgili Gülşah ve onun gibi kardeşlerimiz bizim ve ailelerin bereketidir. Sevgili Gülşah kızımız, gönlünün güzelliği ve Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgisi ile her engeli aşacaktır.” dedi Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyaretlerinden  çok mutlu olduğunu ifade ederek günün anısına fotoğraf çekildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın portresini çizerek, Twitter hesabı üzerinden paylaşan Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı’yı 8 Aralık 2016 da  ziyaret etti.

Gülşah Yağmur Yazıcı’nın ailesi tarafından sıcak karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Derince Kaymakam Vekili Hasan Hüseyin Can, Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can ve Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Dilek Kılıçkıran eşlik etti.

Yazıcı ailesine Konuk olan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na, anne Sabahat Yazıcı, baba Şenol Yazıcı, Gülşah’ın yapmış olduğu Sayın Cumhurbaşkanımızın resmi  ile diğer resim çalışmalarını göstererek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu; ”Sevgili Gülşah ve onun gibi kardeşlerimiz bizim ve ailelerin bereketidir. Sevgili Gülşah kızımız, gönlünün güzelliği ve Sayın Cumhurbaşkanımızın sevgisi ile her engeli aşacaktır.” dedi

Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyaretlerinden  çok mutlu olduğunu ifade ederek günün anısına fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.