19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hac Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Kocaeli 15.01.2016 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hac Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Kocaeli İl Müftülüğü 2016 yılı Hac Kayıtları tarihlerini açıkladı.

Kocaeli İl Müftülüğü 2016 yılı için Hac adaylarının ön kayıt müracaatlarının alınacağını açıkladı. İlk defa Hacca gitmek için kayıt yaptıracak, hacı adaylarının 18-27 Ocak tarihleri arasında il ve ilçe müftülüklerinden ya da internet üzerinden kayıt yapabilecekleri duyuruldu. 20 TL ÖN KAYIT ÜCRETİ  İlk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarının bankaya 20 TL ön kayıt ücretini yatırdıktan sonra il ve ilçe müftülüklerinden alacakları formu kendileri doldurduktan sonra müftülüğe teslim ederek ön kaydını yaptırabilecekler. OTOMATİK GÜNCELLENECEK  2015 yılında kuraya girip, seçilemeyen hac adaylarının kayıtları ise İl Müftülüğü tarafından otomatik olarak güncellenecek. Bu kategoride olan hacı adaylarından cep telefon numaralarını güncellemek isteyenler ve hac kategorilerinde değişiklik yapmak isteyenler ise İl Müftülüğü’ne müracaat edecek. KESİN KAYIT 7-18 MART  2016 yılı Hac kurası 2 Mart tarihinde saat 11.00’de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kesin kayıtlar ise 7-18 Mart tarihleri arasında yapılacaktır.
Kocaeli İl Müftülüğü 2016 yılı Hac Kayıtları tarihlerini açıkladı.

Kocaeli İl Müftülüğü 2016 yılı için Hac adaylarının ön kayıt müracaatlarının alınacağını açıkladı. İlk defa Hacca gitmek için kayıt yaptıracak, hacı adaylarının 18-27 Ocak tarihleri arasında il ve ilçe müftülüklerinden ya da internet üzerinden kayıt yapabilecekleri duyuruldu.

20 TL ÖN KAYIT ÜCRETİ 

İlk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarının bankaya 20 TL ön kayıt ücretini yatırdıktan sonra il ve ilçe müftülüklerinden alacakları formu kendileri doldurduktan sonra müftülüğe teslim ederek ön kaydını yaptırabilecekler.

OTOMATİK GÜNCELLENECEK 

2015 yılında kuraya girip, seçilemeyen hac adaylarının kayıtları ise İl Müftülüğü tarafından otomatik olarak güncellenecek. Bu kategoride olan hacı adaylarından cep telefon numaralarını güncellemek isteyenler ve hac kategorilerinde değişiklik yapmak isteyenler ise İl Müftülüğü’ne müracaat edecek.

KESİN KAYIT 7-18 MART 

2016 yılı Hac kurası 2 Mart tarihinde saat 11.00’de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kesin kayıtlar ise 7-18 Mart tarihleri arasında yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.