HACIOĞLU artık Darıca’da!

Darıca 21.06.2017 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HACIOĞLU artık Darıca’da!

Türkiye’nin önde gelen yemek kuruluşlarından Hacıoğlu, Darıca’da hizmete girdi.

Türkiye’nin önde gelen yemek kuruluşlarından Hacıoğlu, Darıca’da hizmete girdi. Benhur Bağdaçiçek’in işletmeciliğini yaptığı Hacıoğlu Darıca şubesi, kısa sürede Darıcalılar’ın ilgi odağı oldu. Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarının yanı sıra, çok sayıda iş, siyasi ve spor adamının uğrak noktası haline gelen Hacıoğlu Restaurant, kaliteli hizmeti ve damaklarda bıraktığı enfes lezzetiyle ramazan ayında fark yarattı. ŞIK KONSEPT KALİTELİ HİZMET Şık konsepti ve kaliteli hizmetiyle kısa sürede Darıcalılar’ın uğrak noktası haline gelen Hacıoğlu Restaurant, bölge insanımızın damak tadına hitap edecek. Hacıoğlu’nun meşhur lahmacununun yanı sıra ızgara çeşitleri, fast food bölümü ve özel tatlı çeşitleriyle de farkını ortaya koyuyor. RAMAZAN’DA DOLDU TAŞTI Hacıoğlu Restaurant, huzur ve bereket ayı olan Ramazan’ı sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyen misafirlerine zengin iftariyelikler, sıcak Ramazan pideleri, leziz çorbalar, Türk mutfağının enfes tatlıları, limitsiz çay ve meşrubat çeşitleriyle donatılmış menüsüyle misafirlerine en güzel hizmeti sundu.   HACIOĞLU DARICA ŞUBESİ, BAĞLARBAŞI MAH.İSTASYON CAD.İLBEYOĞLU SİTESİ 287/A DARICA/KOCAELİ ADRESİNDE HİZMET VERİYOR   FERAH VE HİJYENİK ORTAMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR   HACIOĞLU, RAMAZAN AYINDA DARICALAR’IN VAZGEÇİLMEZ DURAĞI OLDU   SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE RAHAT VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ ADRES: HACIOĞLU​   HACIOĞLU RESTAURANT, ŞIK VE MODERN GÖRÜNÜMÜYLE DARICA’DA FARK YARATTI   TOPLU YEMEK ORGANİZAYONLARININ VERİLDİĞİ HACIOĞLU RESTAURANT, KISA SÜREDE UĞRAN BİR NOKTA HALİNE GELDİ   AİLELERİN TERCİH NOKTASI HACIOĞLU RESTAURANT   İŞİN EHLİ USTALARINDAN ÇIKAN NEFİS LEZZETLER, BÖLGE İNSANIMIZIN DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR   HACIOĞLU RESTAURANT, ENFES LEZZETLERİNİ EVİNİZE KADAR ULAŞTIRIYOR   BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZETLERİYLE DİKKAT ÇEKEN HACIOĞLU, KALİTESİNİ GÖSTERİYOR   GÜLERYÜZLÜ HİZMET ÖNCELİĞİYLE HİZMET VEREN HACIOĞLU, SADECE DARICA’NIN DEĞİL ÇEVRE İLÇELERDEN MİSAFİRLERİNİ DE AĞIRLIYOR   SİZ DE HACIOĞLU’NUN AYRICALIĞINI YERİNDE YAŞAYIN   HACIOĞLU’NUN PROFESYONEL PERSONEL EKİBİ, GÜLERYÜZLÜ VE HIZLI HİZMETİYLE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİYOR
Türkiye’nin önde gelen yemek kuruluşlarından Hacıoğlu, Darıca’da hizmete girdi.

Türkiye’nin önde gelen yemek kuruluşlarından Hacıoğlu, Darıca’da hizmete girdi. Benhur Bağdaçiçek’in işletmeciliğini yaptığı Hacıoğlu Darıca şubesi, kısa sürede Darıcalılar’ın ilgi odağı oldu. Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarının yanı sıra, çok sayıda iş, siyasi ve spor adamının uğrak noktası haline gelen Hacıoğlu Restaurant, kaliteli hizmeti ve damaklarda bıraktığı enfes lezzetiyle ramazan ayında fark yarattı.

ŞIK KONSEPT KALİTELİ HİZMET

Şık konsepti ve kaliteli hizmetiyle kısa sürede Darıcalılar’ın uğrak noktası haline gelen Hacıoğlu Restaurant, bölge insanımızın damak tadına hitap edecek. Hacıoğlu’nun meşhur lahmacununun yanı sıra ızgara çeşitleri, fast food bölümü ve özel tatlı çeşitleriyle de farkını ortaya koyuyor.

RAMAZAN’DA DOLDU TAŞTI

Hacıoğlu Restaurant, huzur ve bereket ayı olan Ramazan’ı sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyen misafirlerine zengin iftariyelikler, sıcak Ramazan pideleri, leziz çorbalar, Türk mutfağının enfes tatlıları, limitsiz çay ve meşrubat çeşitleriyle donatılmış menüsüyle misafirlerine en güzel hizmeti sundu.

 

HACIOĞLU DARICA ŞUBESİ, BAĞLARBAŞI MAH.İSTASYON CAD.İLBEYOĞLU SİTESİ 287/A DARICA/KOCAELİ ADRESİNDE HİZMET VERİYOR

 

FERAH VE HİJYENİK ORTAMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

 

HACIOĞLU, RAMAZAN AYINDA DARICALAR’IN VAZGEÇİLMEZ DURAĞI OLDU

 

SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE RAHAT VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ ADRES: HACIOĞLU​

 

HACIOĞLU RESTAURANT, ŞIK VE MODERN GÖRÜNÜMÜYLE DARICA’DA FARK YARATTI

 

TOPLU YEMEK ORGANİZAYONLARININ VERİLDİĞİ HACIOĞLU RESTAURANT, KISA SÜREDE UĞRAN BİR NOKTA HALİNE GELDİ

 

AİLELERİN TERCİH NOKTASI HACIOĞLU RESTAURANT

 

İŞİN EHLİ USTALARINDAN ÇIKAN NEFİS LEZZETLER, BÖLGE İNSANIMIZIN DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR

 

HACIOĞLU RESTAURANT, ENFES LEZZETLERİNİ EVİNİZE KADAR ULAŞTIRIYOR

 

BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZETLERİYLE DİKKAT ÇEKEN HACIOĞLU, KALİTESİNİ GÖSTERİYOR

 

GÜLERYÜZLÜ HİZMET ÖNCELİĞİYLE HİZMET VEREN HACIOĞLU, SADECE DARICA’NIN DEĞİL ÇEVRE İLÇELERDEN MİSAFİRLERİNİ DE AĞIRLIYOR

 

SİZ DE HACIOĞLU’NUN AYRICALIĞINI YERİNDE YAŞAYIN

 

HACIOĞLU’NUN PROFESYONEL PERSONEL EKİBİ, GÜLERYÜZLÜ VE HIZLI HİZMETİYLE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.