19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hacılar, Cengiz Topel'den uçacak!

Kocaeli 15.07.2019 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hacılar, Cengiz Topel'den uçacak!

Kutsal topraklara gidişler yavaş yavaş başladı.

Özel seyahat firmalarıyla ilimizden hac yolculuğuna ilk çıkış yapıldı. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile ilimizden kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının çıkış tarihleri de belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ilimizden ilk hacı kafilesi 23 Temmuz Salı günü kutsal topraklara gidecek. Hacı adayı kafileleri 1 Ağustos tarihine kadar Cengiz Topel Havaalanı’ndan kutsal topraklara uğurlanacak. Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel’in başkanlığındaki 172 kişinin bulunduğu ilk hacı adayı kafilesi, 23 Temmuz akşamı saat 21.55’te Cengiz Topel Havaalanı’ndan uçacak. Diyanet İşleri Başkanlığının 172 hacı adayının bulunduğu Erbil Ataç başkanlığındaki ikinci kafilesi 25 Temmuz’ Perşembe günü saat 07.55’te, Yüksel Kaymaz başkanlığındaki son kafile de 1 Ağustos Perşembe günü saat 02.45’te Cengiz Topel Havaalanından kutsal topraklara yola çıkacak. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile kutsal topraklara giden Kocaelili hacı adaylarının tamamı 13 Ağustos tarihine kadar ilimize dönecek. Bu yıl ilimizden 1000’i Diyanet, 700’ü de özel şirketler olmak üzere 1700 hacı adayı hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek.  
Kutsal topraklara gidişler yavaş yavaş başladı.

Özel seyahat firmalarıyla ilimizden hac yolculuğuna ilk çıkış yapıldı. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile ilimizden kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının çıkış tarihleri de belli oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ilimizden ilk hacı kafilesi 23 Temmuz Salı günü kutsal topraklara gidecek. Hacı adayı kafileleri 1 Ağustos tarihine kadar Cengiz Topel Havaalanı’ndan kutsal topraklara uğurlanacak. Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel’in başkanlığındaki 172 kişinin bulunduğu ilk hacı adayı kafilesi, 23 Temmuz akşamı saat 21.55’te Cengiz Topel Havaalanı’ndan uçacak. Diyanet İşleri Başkanlığının 172 hacı adayının bulunduğu Erbil Ataç başkanlığındaki ikinci kafilesi 25 Temmuz’ Perşembe günü saat 07.55’te, Yüksel Kaymaz başkanlığındaki son kafile de 1 Ağustos Perşembe günü saat 02.45’te Cengiz Topel Havaalanından kutsal topraklara yola çıkacak. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile kutsal topraklara giden Kocaelili hacı adaylarının tamamı 13 Ağustos tarihine kadar ilimize dönecek. Bu yıl ilimizden 1000’i Diyanet, 700’ü de özel şirketler olmak üzere 1700 hacı adayı hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.