19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hacıoğlu, "Sandığa Gidin"

Darıca 28.08.2016 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hacıoğlu, "Sandığa Gidin"

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 4 Eylül tarihinde yapılacak olan kongresinde iki adaydan biri olan KEMDER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) Başkanı Alpay Hacıoğlu, Darıca’daki emlakçılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Darıca Elite Hotel’de yapılan kahvaltılı toplantıda, 4 Eylül’deki kongre öncesi  kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Alpay Hacıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kendisine yöneltilen soruları da  tek tek cevaplayan Alpay Hacıoğlu, KEMDER olarak üyelerine Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulması yönünde söz  verdiklerini  ve bu yönde geçtiğimiz yıl çalışmalara başladıklarını hatırlatarak, ‘’ Oda’nın kurulmasında destek verenler, ön ayak olanlar burada, sadece benim  değil, her birinizin bu çalışmalarda tek tek katkısı var.’’ dedi. BİZİ KIRIYOR Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulması yönünde başlattıkları çalışmalarda başvuru öncesi yasa gereği beş yüz üyenin kaydını yaptıklarını belirten Başkan Adayı Alpay Hacıoğlu, ‘’ Yetki Belgesi almak için başvuru yaptık. Ancak bir aday daha var,’ ben yaptım, ben kurdum’’ şeklinde sağda solda konuşarak bizim için ‘ Yetkisi yoktur’ diyor, bu şekildeki söylemler bizi gerçekten çok incitti ‘’ şeklinde konuştu. Bir soru üzerine, diğer adayın, ahbap çavuş ilişkileri sayesinde kurucu olduğunu da sözlerine ekleyen Alpay Hacıoğlu, kendilerinin ise her ne olursa olsun Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulmasının gerekliliğinden yana olduklarının bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti. SEÇİMDE BULUNUN Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kuruluş yetkisini almanın her şeyin bittiği anlamını taşımadığını söyleyen Hacıoğlu,  4 Eylül’de yapılacak olan  kongrede bunu hep birlikte göreceklerini ve sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini ifade etti. Meslektaşlarına , kongrede mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini de hatırlatan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Alpay Hacıoğlu, ‘’ önemli bir sağlık sorunu ve programınız olmazsa mutlaka sandığa gidin ve tercihiniz ne olursa olsun demokratik hakkınız gereği oyunuzu kullanın’’ dedi Çalışmalar hakkında da kısa kısa bilgiler veren Başkan Adayı Hacıoğlu, en önemlisinin 2 yıllık bir çalışmayla  Emlak Kanun Tasarısı’nı hazırlamak olduğuna dikkat çekerek, bu kanunun en yakın zamanda çıkacağını söyledi.  Hacıoğlu, kanunun çıkmasıyla birlikte sektördeki bir çok sorunun da çözüme kavuşacağını ifade ederek, ‘’ Vergi kaydı olmayan, ayakçı ve çantacılar bu sektörde yer edinemeyecek’’ şeklinde konuştu.  
Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 4 Eylül tarihinde yapılacak olan kongresinde iki adaydan biri olan KEMDER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) Başkanı Alpay Hacıoğlu, Darıca’daki emlakçılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Darıca Elite Hotel’de yapılan kahvaltılı toplantıda, 4 Eylül’deki kongre öncesi  kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Alpay Hacıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kendisine yöneltilen soruları da  tek tek cevaplayan Alpay Hacıoğlu, KEMDER olarak üyelerine Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulması yönünde söz  verdiklerini  ve bu yönde geçtiğimiz yıl çalışmalara başladıklarını hatırlatarak, ‘’ Oda’nın kurulmasında destek verenler, ön ayak olanlar burada, sadece benim  değil, her birinizin bu çalışmalarda tek tek katkısı var.’’ dedi.

BİZİ KIRIYOR
Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulması yönünde başlattıkları çalışmalarda başvuru öncesi yasa gereği beş yüz üyenin kaydını yaptıklarını belirten Başkan Adayı Alpay Hacıoğlu, ‘’ Yetki Belgesi almak için başvuru yaptık. Ancak bir aday daha var,’ ben yaptım, ben kurdum’’ şeklinde sağda solda konuşarak bizim için ‘ Yetkisi yoktur’ diyor, bu şekildeki söylemler bizi gerçekten çok incitti ‘’ şeklinde konuştu.
Bir soru üzerine, diğer adayın, ahbap çavuş ilişkileri sayesinde kurucu olduğunu da sözlerine ekleyen Alpay Hacıoğlu, kendilerinin ise her ne olursa olsun Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kurulmasının gerekliliğinden yana olduklarının bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti.

SEÇİMDE BULUNUN
Kocaeli Emlakçılar Odası’nın kuruluş yetkisini almanın her şeyin bittiği anlamını taşımadığını söyleyen Hacıoğlu,  4 Eylül’de yapılacak olan  kongrede bunu hep birlikte göreceklerini ve sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini ifade etti.
Meslektaşlarına , kongrede mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini de hatırlatan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Alpay Hacıoğlu, ‘’ önemli bir sağlık sorunu ve programınız olmazsa mutlaka sandığa gidin ve tercihiniz ne olursa olsun demokratik hakkınız gereği oyunuzu kullanın’’ dedi
Çalışmalar hakkında da kısa kısa bilgiler veren Başkan Adayı Hacıoğlu, en önemlisinin 2 yıllık bir çalışmayla  Emlak Kanun Tasarısı’nı hazırlamak olduğuna dikkat çekerek, bu kanunun en yakın zamanda çıkacağını söyledi.  Hacıoğlu, kanunun çıkmasıyla birlikte sektördeki bir çok sorunun da çözüme kavuşacağını ifade ederek, ‘’ Vergi kaydı olmayan, ayakçı ve çantacılar bu sektörde yer edinemeyecek’’ şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.