19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HAFIZLAR GEBZE’DE TAÇLANACAK

Gebze 29.04.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAFIZLAR GEBZE’DE TAÇLANACAK

Darıca’da faaliyet gösteren Bahar Kız Kur’an Kursu’ndan Mezun 30 Bayan Hafız bu Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Taç giyecek.

MERASİM BU CUMARTESİ GEBZE’DE OLACAK Cumartesi günü Gebze’de özel bir gün yaşanacak. İşletmeciliğini Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Vehbi Karakaş hocanın yaptığı Bahar Kız Kur’an Kursu’ndan mezun olan 30 Bayan Hafız 30 Nisan 2016 Cumartesi günü (YARIN) Saat: 13.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle Hafızlık Taçlarını giyecekler. PROGRAM İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK İki bölümden oluşacak olan programda ilk bölümde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak. Dr. Vehbi Karakaş günün anlam ve önemini belirten konuşma yapacak. Daha sonra Ramazan Zor yönetiminde Tasavvuf Musikileri seslendirilecek. Sema Gösterisinin de yapılacağı ilk bölüm Hafızların Taç takma merasimi ile son bulacak. İkinci bölümde ise Bayanlara özel Hafızların yeminleri alınacak ve ailelerine Gül takdimi yapılacak.
Darıca’da faaliyet gösteren Bahar Kız Kur’an Kursu’ndan Mezun 30 Bayan Hafız bu Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Taç giyecek.

MERASİM BU CUMARTESİ GEBZE’DE OLACAK

Cumartesi günü Gebze’de özel bir gün yaşanacak. İşletmeciliğini Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Vehbi Karakaş hocanın yaptığı Bahar Kız Kur’an Kursu’ndan mezun olan 30 Bayan Hafız 30 Nisan 2016 Cumartesi günü (YARIN) Saat: 13.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle Hafızlık Taçlarını giyecekler.

PROGRAM İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK

İki bölümden oluşacak olan programda ilk bölümde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak. Dr. Vehbi Karakaş günün anlam ve önemini belirten konuşma yapacak. Daha sonra Ramazan Zor yönetiminde Tasavvuf Musikileri seslendirilecek. Sema Gösterisinin de yapılacağı ilk bölüm Hafızların Taç takma merasimi ile son bulacak. İkinci bölümde ise Bayanlara özel Hafızların yeminleri alınacak ve ailelerine Gül takdimi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.