19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hafriyat kamyonu yan yattı: 1 yaralı

Darıca 26.10.2016 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hafriyat kamyonu yan yattı: 1 yaralı

Darıca'da bir inşaat alanında hafriyat yükleyen kamyon kontrolden çıkarak yan yattı. Kamyon sürücüsü yaralandı.

    Kaza Bayramoğlu Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Zerrin Sokak'ta meydana geldi. Bir inşaat alanında hafriyat yüklenen 38 yaşındaki Aydın İlaslan yönetimindeki 41 VE 208 plakalı kamyon hareket ettikten kısa bir süre sonra kontrolden çıkarak yan yattı. Kazayı görenler polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kamyondan çıkartılan sürücü İlaslan, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahelenin ardından ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.    
Darıca'da bir inşaat alanında hafriyat yükleyen kamyon kontrolden çıkarak yan yattı. Kamyon sürücüsü yaralandı.

 

 


Kaza Bayramoğlu Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Zerrin Sokak'ta meydana geldi. Bir inşaat alanında hafriyat yüklenen 38 yaşındaki Aydın İlaslan yönetimindeki 41 VE 208 plakalı kamyon hareket ettikten kısa bir süre sonra kontrolden çıkarak yan yattı. Kazayı görenler polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi.
İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kamyondan çıkartılan sürücü İlaslan, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahelenin ardından ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.