Hafta ortasında yoğun kar geliyor

Kocaeli 25.12.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hafta ortasında yoğun kar geliyor

Kocaeli’nin geneli, beyaz örtüyle bir türlü kaplanmadı. Meteoroloji defalarca yoğun kar tahmini yapsa da bu tahminler, ya birkaç saat gerçekleşti ya da tutmadı. Meteoroloji müdürlüğünden bu hafta için 2016 yılı sona ermeden yine kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Müdürlüğüne göre pazartesi günü karla karışık yağmur beklenirken çarşamba ve perşembe günü ise kar kent genelinde etkili olacak. Bugün ilimizde çok bulutlu ve yer yer de güneşli bir hava hakim. Sıcaklık en düşük 3, en yüksek ise 7 derece civarında. Hafta başı sıcaklıkta bir değişiklik gözlenmiyor ancak bulutlu hava yerini karla karışık yağmura bırakacak. 27 Aralık Salı günü ise tekrar bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklık Salı günü en düşük 1, en yüksek 8 derece. 28 Aralık Çarşamba günü ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışına rağmen sıcaklık en düşük 3, en yüksek 7 derece olacak. 29 Aralık Perşembe günü de kar yağışı sürecek, sıcaklık en düşük eksi 1, en yüksek 3 dereceye gerileyecek. Meteorolojinin tahmini bakalım bu kez tutacak mı, 2016 yılına veda etmeden Kocaeli geneli beyaz örtü ile kaplanacak mı?

Kocaeli’nin geneli, beyaz örtüyle bir türlü kaplanmadı. Meteoroloji defalarca yoğun kar tahmini yapsa da bu tahminler, ya birkaç saat gerçekleşti ya da tutmadı. Meteoroloji müdürlüğünden bu hafta için 2016 yılı sona ermeden yine kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Müdürlüğüne göre pazartesi günü karla karışık yağmur beklenirken çarşamba ve perşembe günü ise kar kent genelinde etkili olacak.

Bugün ilimizde çok bulutlu ve yer yer de güneşli bir hava hakim. Sıcaklık en düşük 3, en yüksek ise 7 derece civarında. Hafta başı sıcaklıkta bir değişiklik gözlenmiyor ancak bulutlu hava yerini karla karışık yağmura bırakacak.

27 Aralık Salı günü ise tekrar bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklık Salı günü en düşük 1, en yüksek 8 derece. 28 Aralık Çarşamba günü ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışına rağmen sıcaklık en düşük 3, en yüksek 7 derece olacak. 29 Aralık Perşembe günü de kar yağışı sürecek, sıcaklık en düşük eksi 1, en yüksek 3 dereceye gerileyecek.

Meteorolojinin tahmini bakalım bu kez tutacak mı, 2016 yılına veda etmeden Kocaeli geneli beyaz örtü ile kaplanacak mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.