19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HAFTA SONU GEBZE KARATE MADALYALARI TOPLADI

Gebze 19.01.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAFTA SONU GEBZE KARATE MADALYALARI TOPLADI

Adnan Şamdan ve öğrencileri hafta sonu yapılan Karate Turnuvaları’nda kasırga gibi esti. İki ayrı turnuvada 76 madalya toplayan Gebze Karate Do, her zaman ki gibi rakip tanımadı.

Hafta sonu yapılan Karate Turnuvalarında Gebze Karate Do madalyaları topladı. Hafta sonu programı Gebze Karate Do Spor Kulübü için dolu dolu geçti. Gebzeli karateciler Cumartesi günü Sakarya’da yapılan Şehit Gaffar Okan Karate Turnuvası’nda ve Pazar Günü Başiskele’de yapılan Anadolu Yıldızları Kocaeli seçmelerinde mücadele etti. Gebzeli karateciler iki şampiyona da genel toplamda 76 madalya alarak olağanüstü bir başarıya imza attı. KARATE’NİN YILDIZLARI GEBZE’DEN Gebzeli Karateciler ilk olarak 16 Ocak Cumartesi günü Sakarya’da Şehit Gaffar Okan anısına düzenlenen Karate Turnuvası’nda mücadele etti. 11 ilden 800 sporcunun mücadele ettiği turnuva da Adnan şamdan ve Öğrencileri 8 Altın, 5 Gümüş, 6 Bronz madalya elde etti. Genel Klasmanda şampiyon olan temsilcimiz İstanbul, Sakarya gibi başarılı illeri geride bıraktı. Gebze Karate Do Spor Kulübü 17 Ocak pazar günü de Başiskele’de yapılan Anadolu Yıldızları Kocaeli seçmelerinde mücadele etti. 20 Kategoride Altın madalya kazanan temsilcimiz, 11 Gümüş, 22 Bronz madalya elde etti. Şampiyon olan sporcularımız Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı. BAŞARIDA DEVAMLILIK ESASTIR Hafta sonu yoğun programı geride bıraktıklarını söyleyen Teknik direktör Adnan Şamdan, buna rağmen iki Şampiyona da zirveyi kimseye bırakmadıklarını ve Şampiyonluklara devam ettiklerini belirterek sporcularını performanslarından dolayı kutladı. Son dönemlerde yoğun bir maç trafiğinde olduklarını hatırlatan Adnan Şamdan, bu yoğunluk içerisinde hep zirve de kalmanın zorluğuna dikkati çekti. Gebze Karate Do’nun istikrarlı bir şekilde başarıda devamlılığı sağladığını ifade eden Şamdan, Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip olduklarını ve bu nedenle istikrarın sürdüğünü söyledi.
Adnan Şamdan ve öğrencileri hafta sonu yapılan Karate Turnuvaları’nda kasırga gibi esti. İki ayrı turnuvada 76 madalya toplayan Gebze Karate Do, her zaman ki gibi rakip tanımadı.

Hafta sonu yapılan Karate Turnuvalarında Gebze Karate Do madalyaları topladı. Hafta sonu programı Gebze Karate Do Spor Kulübü için dolu dolu geçti. Gebzeli karateciler Cumartesi günü Sakarya’da yapılan Şehit Gaffar Okan Karate Turnuvası’nda ve Pazar Günü Başiskele’de yapılan Anadolu Yıldızları Kocaeli seçmelerinde mücadele etti. Gebzeli karateciler iki şampiyona da genel toplamda 76 madalya alarak olağanüstü bir başarıya imza attı.

KARATE’NİN YILDIZLARI GEBZE’DEN

Gebzeli Karateciler ilk olarak 16 Ocak Cumartesi günü Sakarya’da Şehit Gaffar Okan anısına düzenlenen Karate Turnuvası’nda mücadele etti. 11 ilden 800 sporcunun mücadele ettiği turnuva da Adnan şamdan ve Öğrencileri 8 Altın, 5 Gümüş, 6 Bronz madalya elde etti. Genel Klasmanda şampiyon olan temsilcimiz İstanbul, Sakarya gibi başarılı illeri geride bıraktı. Gebze Karate Do Spor Kulübü 17 Ocak pazar günü de Başiskele’de yapılan Anadolu Yıldızları Kocaeli seçmelerinde mücadele etti. 20 Kategoride Altın madalya kazanan temsilcimiz, 11 Gümüş, 22 Bronz madalya elde etti. Şampiyon olan sporcularımız Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

BAŞARIDA DEVAMLILIK ESASTIR

Hafta sonu yoğun programı geride bıraktıklarını söyleyen Teknik direktör Adnan Şamdan, buna rağmen iki Şampiyona da zirveyi kimseye bırakmadıklarını ve Şampiyonluklara devam ettiklerini belirterek sporcularını performanslarından dolayı kutladı. Son dönemlerde yoğun bir maç trafiğinde olduklarını hatırlatan Adnan Şamdan, bu yoğunluk içerisinde hep zirve de kalmanın zorluğuna dikkati çekti. Gebze Karate Do’nun istikrarlı bir şekilde başarıda devamlılığı sağladığını ifade eden Şamdan, Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip olduklarını ve bu nedenle istikrarın sürdüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.