Haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı!

Kocaeli 15.10.2018 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı!

Kocaeli’de uyuşturucu tacirlerine yönelik polis ve jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda 329 gram esrar, 554 kök Hint keneviri, 24 gram metamfetamin ele geçirildi. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla uyuşturucu ile mücadele çalışmaları Kocaeli’de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’de uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında son bir haftada İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çok sayıda operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda 329 gram esrar, 554 kök Hint keneviri, 24 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Kocaeli’de uyuşturucu tacirlerine yönelik polis ve jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda 329 gram esrar, 554 kök Hint keneviri, 24 gram metamfetamin ele geçirildi.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla uyuşturucu ile mücadele çalışmaları Kocaeli’de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli’de uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında son bir haftada İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çok sayıda operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda 329 gram esrar, 554 kök Hint keneviri, 24 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.