Haftanın hakemleri açıklandı

Spor 13.09.2018 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haftanın hakemleri açıklandı

Merkez Hakem Kurulu, haftasonunda zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’un maçlarında görev yapacak olan hakemler açıkladı. 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Kırmızı Grup’un 3.haftasında Cumartesi günü sahasında Tuzlaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı Rize bölgesi hakemlerinden Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. İlk kez sarı yeşilli temsilcimizin bir maçında düdük çalacak olan Metoğlu’nun yardımcılıklarını Onur İçyer ve Sezgin Altun yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Olcar görevlendirildi. BATMAN’DA DÜDÜK SOYDAL’DA!    3.Lig temsilcimiz Gebzespor’un 1.Grup’un 3.haftasında Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya geleceği 90 dakikayı ise Antalya bölgesi hakemi Ali Can Soydal yönetecek. C Klasman hakemi Soydal’ın yardımcılıklarını Serhat Sağır ve Kurtuluş Aslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Kemal Ögen görev yapacak.  

Merkez Hakem Kurulu, haftasonunda zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’un maçlarında görev yapacak olan hakemler açıkladı. 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Kırmızı Grup’un 3.haftasında Cumartesi günü sahasında Tuzlaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı Rize bölgesi hakemlerinden Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. İlk kez sarı yeşilli temsilcimizin bir maçında düdük çalacak olan Metoğlu’nun yardımcılıklarını Onur İçyer ve Sezgin Altun yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Olcar görevlendirildi.

BATMAN’DA DÜDÜK SOYDAL’DA!   

3.Lig temsilcimiz Gebzespor’un 1.Grup’un 3.haftasında Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya geleceği 90 dakikayı ise Antalya bölgesi hakemi Ali Can Soydal yönetecek. C Klasman hakemi Soydal’ın yardımcılıklarını Serhat Sağır ve Kurtuluş Aslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Kemal Ögen görev yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.