19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Haftanın İlk Günü Meteoroloji’den Uyarı!

05.02.2018 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haftanın İlk Günü Meteoroloji’den Uyarı!

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güneydoğusu, Ege'nin kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: Güneyli rüzgarın etkisini kaybetmesiyle birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği, kuzey bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. MARMARA HAVA DURUMU Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. EDIRNE °C, 10°C Parçalı bulutlu ISTANBUL °C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu KIRKLARELİ °C, 10°C Parçalı bulutlu KOCAELI °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu  

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güneydoğusu, Ege'nin kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güneyli rüzgarın etkisini kaybetmesiyle birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği, kuzey bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA HAVA DURUMU

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 10°C

Parçalı bulutlu

ISTANBUL °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 10°C

Parçalı bulutlu

KOCAELI °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.