GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Haftasonu Hava Nasıl?

Kocaeli 20.07.2018 - 22:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haftasonu Hava Nasıl?

Kocaeli’de sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış haftasonu da etkili olacak mı?

Meteoroloji Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ilimiz ve İstanbul başta olmak üzere bazı illerdeki yağış nedeniyle vatandaşları uyarmıştı. İki gündür farklı saatler aralığında yağan yağmur, beklendiği gibi yağmadı. Peki yağmur, hafta sonu da yağacak mı? Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’de yağışlı hava bugün de devam edecek. BUGÜN VE YARIN Bugün sabah saatlerinde aniden bastıran yağmur, birçok kişi hazırlıksız yakaladı. Yağmurun bugün de Kocaeli’de etkili olması bekleniyor. Termometreler ise 26 dereceyi gösterecek. Yarın da yine Kocaeli’de yağmur bekleniyor. Belirli aralıklarla yağması beklenen yağmurda sıcaklıklar ise artıyor, 29 dereceye çıkıyor. Pazar günü ise Kocaeli’de yağmur beklenmiyor, termometreler de 29 dereceyi gösterecek.  
Kocaeli’de sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış haftasonu da etkili olacak mı?

Meteoroloji Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ilimiz ve İstanbul başta olmak üzere bazı illerdeki yağış nedeniyle vatandaşları uyarmıştı. İki gündür farklı saatler aralığında yağan yağmur, beklendiği gibi yağmadı. Peki yağmur, hafta sonu da yağacak mı? Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’de yağışlı hava bugün de devam edecek.

BUGÜN VE YARIN

Bugün sabah saatlerinde aniden bastıran yağmur, birçok kişi hazırlıksız yakaladı. Yağmurun bugün de Kocaeli’de etkili olması bekleniyor. Termometreler ise 26 dereceyi gösterecek. Yarın da yine Kocaeli’de yağmur bekleniyor. Belirli aralıklarla yağması beklenen yağmurda sıcaklıklar ise artıyor, 29 dereceye çıkıyor. Pazar günü ise Kocaeli’de yağmur beklenmiyor, termometreler de 29 dereceyi gösterecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.