Hain kim, önümüzdeki hafta açıklayacağım(!)

Siyaset 09.08.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hain kim, önümüzdeki hafta açıklayacağım(!)

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, "Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek" diye konuştu. Öte yandan İnce, Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkındaki iddialarıyla ilgili olarak "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım" açıklamasını yaptı. CHP'de yapılan kurultay sonrasında yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, "Küskün müsünüz CHP'ye?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi. İnce açıklamasında şunları ifade etti: 'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM' "Ailemle birlikteyim, burası Ata toprağı zaten bizim için. Sırayla herkes çocuğuna devretmiş. İnşallah bende torunuma devredeceğim. Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Pek çok iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek, pek çok yalan var." İNCE: YAŞAR OKUYAN'A DAVA AÇACAĞIM İnce ayrıca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkındaki iddialarına ilişkin "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar’a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum" ifadelerini kullandı. OKUYAN NE DEMİŞTİ? Gazeteci Hakan Aygün’ün youtube kanalına konuşan Okuyan, Muharrem İnce’nin arkasında hükümete yakınlığı ile bilinen iş adamı Mehmet Cengiz’in olduğunu söyledi.

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, "Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek" diye konuştu. Öte yandan İnce, Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkındaki iddialarıyla ilgili olarak "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım" açıklamasını yaptı.

CHP'de yapılan kurultay sonrasında yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, "Küskün müsünüz CHP'ye?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi. İnce açıklamasında şunları ifade etti:

'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM'

"Ailemle birlikteyim, burası Ata toprağı zaten bizim için. Sırayla herkes çocuğuna devretmiş. İnşallah bende torunuma devredeceğim. Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Pek çok iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek, pek çok yalan var."

İNCE: YAŞAR OKUYAN'A DAVA AÇACAĞIM

İnce ayrıca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkındaki iddialarına ilişkin "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar’a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum" ifadelerini kullandı.

OKUYAN NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Hakan Aygün’ün youtube kanalına konuşan Okuyan, Muharrem İnce’nin arkasında hükümete yakınlığı ile bilinen iş adamı Mehmet Cengiz’in olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.