19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Hak Eden Aday Olacak”

Dilovası 24.10.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Hak Eden Aday Olacak”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, gazetemize yaptığı açıklamada, “Aday adaylarımızın içerisinden en iyisini ve hak eden arkadaşımızı aday çıkaracağız.” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yerel seçimler ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Akbulut Dilovası’nda yerel seçim çalışmalarının nizamlı bir şekilde gittiğini söyleyerek, “Teşkilatımız ve halkımızla birlikte içi içe çalışmaya ve istişare etmeye devam ediyoruz. İnşallah Dilovası’nda beklediğimiz ve hedeflediğimiz oy oranına yaklaşacağız. Bugüne kadar hizmet ettik, bundan sonra da Dilovası’na hizmet etmek istiyoruz. LİYAKATLİ ADAY Şuan için resmi prosedür başlamadı. Şu ana kadar herhangi bir başvuru almadık. Ama tabi ismi geçen ya da isimlerini duyduğumuz kişiler oldu.  Dilovası’nı en iyi şekilde yönetecek, Teşkilatlarla birlikte Dilovası’na sahip çıkacak Dilovası’na en iyi şekilde hizmet edecek kişiyi milletvekillerimizle, Genel Merkezimizle, kanaat önderlerimizle ve halkımızla istişare ettikten sonra belirleyeceğiz. Zaten partimizin kriterleri belli, tevazu sahibi, ihtiyatlı ve liyakatli bir belediye başkan adayı belirleyeceğiz. DEDİKODULARLA PARTİ YÖNETMİYORUZ Aday adaylarımızın müracaatlarına bakacağız o adaylarımızın içerisinden en iyisini veya hak edeni nasip olan bir arkadaşımızı çıkaracağız. Adayımızı belirledikten sonra teşkilatlarımızla birlikte çok çalışarak, en yüksek oyu alarak belediye başkanımızı seçtirmiş olacağız.  Biz dedikodularla parti yönetmiyoruz. Zamanı geldiğinde değerlendireceğiz. Genel merkezin ve istişarelerin sonucunda Ali Bey çıkarsa, beraber kenetlenerek çalışmaya devam edeceğiz. Bunlar dedikodudan ibarettir. Kimsenin onunla devam ediyoruz gibi söylemler söylemeye hakkı yoktur. Öyle bir şey olsa ilk önce benim haberim olurdu.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, gazetemize yaptığı açıklamada, “Aday adaylarımızın içerisinden en iyisini ve hak eden arkadaşımızı aday çıkaracağız.” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yerel seçimler ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Akbulut Dilovası’nda yerel seçim çalışmalarının nizamlı bir şekilde gittiğini söyleyerek, “Teşkilatımız ve halkımızla birlikte içi içe çalışmaya ve istişare etmeye devam ediyoruz. İnşallah Dilovası’nda beklediğimiz ve hedeflediğimiz oy oranına yaklaşacağız. Bugüne kadar hizmet ettik, bundan sonra da Dilovası’na hizmet etmek istiyoruz.

LİYAKATLİ ADAY

Şuan için resmi prosedür başlamadı. Şu ana kadar herhangi bir başvuru almadık. Ama tabi ismi geçen ya da isimlerini duyduğumuz kişiler oldu.  Dilovası’nı en iyi şekilde yönetecek, Teşkilatlarla birlikte Dilovası’na sahip çıkacak Dilovası’na en iyi şekilde hizmet edecek kişiyi milletvekillerimizle, Genel Merkezimizle, kanaat önderlerimizle ve halkımızla istişare ettikten sonra belirleyeceğiz. Zaten partimizin kriterleri belli, tevazu sahibi, ihtiyatlı ve liyakatli bir belediye başkan adayı belirleyeceğiz.

DEDİKODULARLA PARTİ YÖNETMİYORUZ

Aday adaylarımızın müracaatlarına bakacağız o adaylarımızın içerisinden en iyisini veya hak edeni nasip olan bir arkadaşımızı çıkaracağız. Adayımızı belirledikten sonra teşkilatlarımızla birlikte çok çalışarak, en yüksek oyu alarak belediye başkanımızı seçtirmiş olacağız.  Biz dedikodularla parti yönetmiyoruz. Zamanı geldiğinde değerlendireceğiz. Genel merkezin ve istişarelerin sonucunda Ali Bey çıkarsa, beraber kenetlenerek çalışmaya devam edeceğiz. Bunlar dedikodudan ibarettir. Kimsenin onunla devam ediyoruz gibi söylemler söylemeye hakkı yoktur. Öyle bir şey olsa ilk önce benim haberim olurdu.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.