‘’Hak edilmiş bir galibiyet!’’

Spor 30.08.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Hak edilmiş bir galibiyet!’’

4-3’LÜK ALTINOVA ZAFERİ SONRASINDA KONUŞAN TEKNİK PATRON ÇAĞLIN:

Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın, Altınova Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın büyük çoğunluğunda oyunun kontrolünü elinde bulundurduklarını ve Altınova’dan daha iyi bir takım olduklarını rakibe htirdiklerini söyleyen Çağlın, 3-1 geriye düşmelerine rağmen, önemli bir geri dönüşe imza attıklarını söyledi. OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM Çağlın, ‘’Yediğimiz basit goller nedeniyle iki farklı geriye düşmemize rağmen futbolcularımız tepki vererek geri dönmeyi başardılar. İlk resmi maçımızda böyle bir galibiyet almak bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımızı saygıyı hak eden bir mücadele örneği koydukları için tebrik ediyorum. Çayırova’nın Ziraat Türkiye Kupası’ndaki heyecanın devam edecek olması nedeniyle mutluyuz’’dedi.
4-3’LÜK ALTINOVA ZAFERİ SONRASINDA KONUŞAN TEKNİK PATRON ÇAĞLIN:

Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın, Altınova Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın büyük çoğunluğunda oyunun kontrolünü elinde bulundurduklarını ve Altınova’dan daha iyi bir takım olduklarını rakibe htirdiklerini söyleyen Çağlın, 3-1 geriye düşmelerine rağmen, önemli bir geri dönüşe imza attıklarını söyledi.

OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM

Çağlın, ‘’Yediğimiz basit goller nedeniyle iki farklı geriye düşmemize rağmen futbolcularımız tepki vererek geri dönmeyi başardılar. İlk resmi maçımızda böyle bir galibiyet almak bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımızı saygıyı hak eden bir mücadele örneği koydukları için tebrik ediyorum. Çayırova’nın Ziraat Türkiye Kupası’ndaki heyecanın devam edecek olması nedeniyle mutluyuz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.