“Hak mahrumiyeti yaşanmayacak”

Gebze 31.12.2019 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hak mahrumiyeti yaşanmayacak”

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM’LİLERİ KONUK ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalle muhtarlarını ve dernek yöneticilerini ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz,  Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki 2B arazilerine yönelik imar çalışmalarını da herhangi bir hak mahrumiyeti yaşanmadan nihayete erdirmek istediklerini vurguladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte; Yavuz Selim Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Karaman ve Hürriyet Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Civil’i makamında ağırladı. Gebze’ye kazandırılan her hizmet ve projenin temelinde karşılıklı görüş alışverişi ve istişareye önem verdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal ve merkez mahallelerinde devam eden imar çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü hatırlattı. Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki 2B arazilerine yönelik imar çalışmalarını da herhangi bir hak mahrumiyeti yaşanmadan nihayete erdirmek istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e dernek yöneticiler ve mahalle muhtarı; Hürriyet Mahallesi sakinleri adına doğalgaz hattı imalat çalışmaları için teşekkür etti. 
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM’LİLERİ KONUK ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalle muhtarlarını ve dernek yöneticilerini ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz,  Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki 2B arazilerine yönelik imar çalışmalarını da herhangi bir hak mahrumiyeti yaşanmadan nihayete erdirmek istediklerini vurguladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte; Yavuz Selim Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Karaman ve Hürriyet Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Civil’i makamında ağırladı. Gebze’ye kazandırılan her hizmet ve projenin temelinde karşılıklı görüş alışverişi ve istişareye önem verdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kırsal ve merkez mahallelerinde devam eden imar çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü hatırlattı. Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki 2B arazilerine yönelik imar çalışmalarını da herhangi bir hak mahrumiyeti yaşanmadan nihayete erdirmek istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e dernek yöneticiler ve mahalle muhtarı; Hürriyet Mahallesi sakinleri adına doğalgaz hattı imalat çalışmaları için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.