‘’Hakem sonuca etki etti’’

Spor 24.01.2016 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Hakem sonuca etki etti’’

‘’Hakem sonuca etki etti’’

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Kocaelispor maçının hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy’a öfkeli. Maçın hakeminin skora direkt etki eden hatalar yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam şöyle konuştu; “Hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. İlk yarıda verilmeyen net bir penaltımız var. Bir pozisyonda Ercan’a atılan dirsek kırmızı kartlık hareketti. Nedense hakem bunu es geçti. Kocaelispor’un kazandığı penaltı öncesindeki pozisyon ofsayttı. Ayrıca hakemin 50.dakikada oyunu durdurup, 10 dakika sonra maçı tekrar başlatmasına bir anlam veremedim. Soyunma odasına giderken de, çıkarken de kar yağıyordu. Normalde bu maç baştan oynanmamalıydı” dedi. MUHAMMET’İ ATMASI DOĞRUYDU Demir, maçın hakeminin Muhammet’e ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesini ise doğru bulduğunu söyledi. Cengiz Hoca,” Muhammet’in sarı kartı vardı. Birkaç pozisyonda hakem onu uyarmasına agresif hareketlerine devam etti ve hakem de haklı olarak ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi. Muhammet’e gereken ceza verilecektir” dedi.
‘’Hakem sonuca etki etti’’

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Kocaelispor maçının hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy’a öfkeli. Maçın hakeminin skora direkt etki eden hatalar yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam şöyle konuştu; “Hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. İlk yarıda verilmeyen net bir penaltımız var. Bir pozisyonda Ercan’a atılan dirsek kırmızı kartlık hareketti. Nedense hakem bunu es geçti. Kocaelispor’un kazandığı penaltı öncesindeki pozisyon ofsayttı. Ayrıca hakemin 50.dakikada oyunu durdurup, 10 dakika sonra maçı tekrar başlatmasına bir anlam veremedim. Soyunma odasına giderken de, çıkarken de kar yağıyordu. Normalde bu maç baştan oynanmamalıydı” dedi.

MUHAMMET’İ ATMASI DOĞRUYDU

Demir, maçın hakeminin Muhammet’e ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesini ise doğru bulduğunu söyledi. Cengiz Hoca,” Muhammet’in sarı kartı vardı. Birkaç pozisyonda hakem onu uyarmasına agresif hareketlerine devam etti ve hakem de haklı olarak ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi. Muhammet’e gereken ceza verilecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.