GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hakem ve gözlemciler Gebze’de üs kurdu

26.09.2019 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hakem ve gözlemciler Gebze’de üs kurdu

Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Gebze ve çevre ilçelerde ikamet eden gözlemci ve hakemlere yönelik İstişare ve Eğitim Toplantısı Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Gebze’de son derece güzel görüntülerin yaşandığı, samimiyetin ve sıcaklığın tavan yaptığı bir eğitim daha geride kaldı. Gebze ve çevre ilçelerdeki hakem ve gözlemciler Gebze Ticaret Odası’nda eğitim toplantısına katıldı. Toplantının onur konuğu, Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun da yer aldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.  KOCAELİ HAKEMLİĞİ GÜÇLENİYOR Toplantıda Mustafa Çulcu’nun yanı sıra, İl Hakem Kurulu Başkanı Orhan Günen, Üst Klasman Hakemi Alper Çetin, İl Hakem Kurul üyeleri Daimi Taşkın ve Mithat Atalay, TFFHGD Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Serkan Yılmaz gözlemci ile hakemlere konuşma yaparken, Kocaeli’nin ülke genelindeki konumunun her geçen gün sağlamlaştığı vurgulandı.   NAİL ÇİLER’E TEŞEKKÜR EDİLDİ Gerçekleşen konuşmaların ardından MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, Üst Klasman Hakemi Alper Çetin ve Klasman Hakemi Ömer Kocabey tarafından oyun kuralları hakkında eğitim verildi.  Eğitimin sonunda hep birlikte yemek yenildi. Desteklerinden dolayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e teşekkür edildi.

Kocaeli İl Hakem Kurulu tarafından Gebze ve çevre ilçelerde ikamet eden gözlemci ve hakemlere yönelik İstişare ve Eğitim Toplantısı Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Gebze’de son derece güzel görüntülerin yaşandığı, samimiyetin ve sıcaklığın tavan yaptığı bir eğitim daha geride kaldı. Gebze ve çevre ilçelerdeki hakem ve gözlemciler Gebze Ticaret Odası’nda eğitim toplantısına katıldı. Toplantının onur konuğu, Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun da yer aldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. 

KOCAELİ HAKEMLİĞİ GÜÇLENİYOR

Toplantıda Mustafa Çulcu’nun yanı sıra, İl Hakem Kurulu Başkanı Orhan Günen, Üst Klasman Hakemi Alper Çetin, İl Hakem Kurul üyeleri Daimi Taşkın ve Mithat Atalay, TFFHGD Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Serkan Yılmaz gözlemci ile hakemlere konuşma yaparken, Kocaeli’nin ülke genelindeki konumunun her geçen gün sağlamlaştığı vurgulandı.  

NAİL ÇİLER’E TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gerçekleşen konuşmaların ardından MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, Üst Klasman Hakemi Alper Çetin ve Klasman Hakemi Ömer Kocabey tarafından oyun kuralları hakkında eğitim verildi.  Eğitimin sonunda hep birlikte yemek yenildi. Desteklerinden dolayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.