‘’Hakem vicdan muhakemesi yapsın!’’

Spor 23.01.2017 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Hakem vicdan muhakemesi yapsın!’’

TEKNİK PATRON ORTAKÇI 3 PUANI KAÇIRDIKLARI İÇİN ÜZGÜN OLDUKLARINI SÖYLEDİ

    Gebzespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Velimeşespor maçını gazetemize değerlendirdi. Mutlaka kazanılması gereken bir maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Ergun Hoca, 3 puanı ellerinden kaçırdıklarını söyledi. Maçın hakemine eleştirilerde bulunan Ortakçı, hakemin taraflı bir tutum sergileyerek fütursuzca kararlar verdiğinin altını çizdi. Attıkları ikinci golün ofsayt olmadığını belirten Ortakçı, ‘’Maçın hakemleri buz gibi golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiler. Verdikleri kararlarla hem taraftarlarımızı hem de futbolcularımızın gardını düşürdüler. Maçın hakeminin maçtan sonra yaşanan olayları izleyip vicdan muhakemesi yapması lazım’’dedi. ‘’ŞAMPİYONLUK YÜZDEMİZ AZALDI’’ Şampiyonluk şanslarının azaldığını belirten deneyimli teknik adam, ‘’Mazeretlere sığınmak istemiyoruz. Bu 2 puan kaybıyla hamle hakkımızın 1 tanesini ne yazık ki kullanmış olduk. Evet şampiyonluk yüzdemiz azalsa da lig sonuna kadar elimizde geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm maçlarımızı kazanıp en az Velimeşe’nin en az 2 mağlubiyetini bekleyeceğiz. Çorluspor da devreye girdi. Şampiyonluk yolunda bizle birlikte 3 takımın çarpışacağını düşünüyorum’’dedi.  
TEKNİK PATRON ORTAKÇI 3 PUANI KAÇIRDIKLARI İÇİN ÜZGÜN OLDUKLARINI SÖYLEDİ

 

 

Gebzespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Velimeşespor maçını gazetemize değerlendirdi. Mutlaka kazanılması gereken bir maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Ergun Hoca, 3 puanı ellerinden kaçırdıklarını söyledi. Maçın hakemine eleştirilerde bulunan Ortakçı, hakemin taraflı bir tutum sergileyerek fütursuzca kararlar verdiğinin altını çizdi. Attıkları ikinci golün ofsayt olmadığını belirten Ortakçı, ‘’Maçın hakemleri buz gibi golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiler. Verdikleri kararlarla hem taraftarlarımızı hem de futbolcularımızın gardını düşürdüler. Maçın hakeminin maçtan sonra yaşanan olayları izleyip vicdan muhakemesi yapması lazım’’dedi.

‘’ŞAMPİYONLUK YÜZDEMİZ AZALDI’’

Şampiyonluk şanslarının azaldığını belirten deneyimli teknik adam, ‘’Mazeretlere sığınmak istemiyoruz. Bu 2 puan kaybıyla hamle hakkımızın 1 tanesini ne yazık ki kullanmış olduk. Evet şampiyonluk yüzdemiz azalsa da lig sonuna kadar elimizde geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm maçlarımızı kazanıp en az Velimeşe’nin en az 2 mağlubiyetini bekleyeceğiz. Çorluspor da devreye girdi. Şampiyonluk yolunda bizle birlikte 3 takımın çarpışacağını düşünüyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.