Halaylarla açıldı

Darıca 04.02.2017 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halaylarla açıldı

Darıca CHP İlçe Başkanlığı Nene Hatun Mahalle Temsilciliği’ni düzenlediği törenle hayata geçirdi.

Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, düzenlenen açılış törenine ilçe dışından katılan isimler oldu. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk törende yönetimi, gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyeleri  ve mahalle temsilcileri ile evsahipliği yaptı. Törenin açılış konuşmasını Nene Hatun CHP Mahalle Başkanı Kemal Taş yaptı. Taş konuşmasında yaklaşan referandum öncesi vatandaşların neden hayır demesi gerektiği üzerine çalışmalarının yoğunlaşacağı konusu üzerine vurgu yaparken törene katılan davetlilere de teşekkür etti. TÖRK, “REJİMİ DEĞİŞTİRİYORLAR” Törene katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Vatandaşa dokunmadan, sokağa inmeden iktidar elde edilmez. Bu nedenle temsilciliğimiz hayata geçti. Diğer mahallelerde de tüm temsilciliklerimizi sırayla açacağız.  Yaklaşan referandumda insanlarımızın bilinçlenmesi, Evet dediklerinde nasıl bir ülke geleceğinin onları beklediğini bu temsilciliklerimiz sayesinde anlatacağız. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir sözünü artık egemenlik kayıtsız şartsız bir kişinindir şekline dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Bu bir siyasi seçim yada yarış değil. Bu bir anayasa değişikliği. Asıl hedef meclisin ortadan kaldırılmasıdır. Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ortadan kaldırıp bir kişiye bu ülkenin tapusunu teslim etmektir. Biz çok seslilik dedikçe bunlar tek kişilik diyorlar. Ama ilçe yöneticilerimizle, mahalle yöneticilerimizle bu referandumdan evet çıkmaması için elimizden gelen herşeyi yapacağız.” dedi. Törk daha sonra Nene Hatun Mahalle Temsilciliği’ni oluşturan yönetim kadrosunu kürsüye davet ederek davetlilerle tanıştırdı. DARICA’DA AYRI BİR HEYECAN VAR Törk’ün ardından Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Kocaeli İL Başkanı Cengiz Sarıbay’da bir konuşma yaptı. Tarhan, “Bu ülkenin ekonomisi, terörü düzeltilmeden uğraştıkları işlere bak. Eskiden bir terör örgütü vardı. Şimdi 4 terör örgütü ile mücadele vermeye çalışıyoruz. “ dedi. Sarıbay ise Darıca’nın CHP açısından her zaman heyecanı coşku içinde. Burada olmaktan her zaman keyif aldım. Törk ve tüm kadrolarını tebrik ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından törene katılanlar hep birlikte temsilciliğin açılış kurdelesini kestiler. Ardından ise türkü ve şarkılar eşliğinde halaylar çektiler. HABER: Adnan Ayvaz                    
Darıca CHP İlçe Başkanlığı Nene Hatun Mahalle Temsilciliği’ni düzenlediği törenle hayata geçirdi.

Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, düzenlenen açılış törenine ilçe dışından katılan isimler oldu. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk törende yönetimi, gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyeleri  ve mahalle temsilcileri ile evsahipliği yaptı.

Törenin açılış konuşmasını Nene Hatun CHP Mahalle Başkanı Kemal Taş yaptı. Taş konuşmasında yaklaşan referandum öncesi vatandaşların neden hayır demesi gerektiği üzerine çalışmalarının yoğunlaşacağı konusu üzerine vurgu yaparken törene katılan davetlilere de teşekkür etti.

TÖRK, “REJİMİ DEĞİŞTİRİYORLAR”

Törene katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Vatandaşa dokunmadan, sokağa inmeden iktidar elde edilmez. Bu nedenle temsilciliğimiz hayata geçti. Diğer mahallelerde de tüm temsilciliklerimizi sırayla açacağız.  Yaklaşan referandumda insanlarımızın bilinçlenmesi, Evet dediklerinde nasıl bir ülke geleceğinin onları beklediğini bu temsilciliklerimiz sayesinde anlatacağız. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir sözünü artık egemenlik kayıtsız şartsız bir kişinindir şekline dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Bu bir siyasi seçim yada yarış değil. Bu bir anayasa değişikliği. Asıl hedef meclisin ortadan kaldırılmasıdır. Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ortadan kaldırıp bir kişiye bu ülkenin tapusunu teslim etmektir. Biz çok seslilik dedikçe bunlar tek kişilik diyorlar. Ama ilçe yöneticilerimizle, mahalle yöneticilerimizle bu referandumdan evet çıkmaması için elimizden gelen herşeyi yapacağız.” dedi. Törk daha sonra Nene Hatun Mahalle Temsilciliği’ni oluşturan yönetim kadrosunu kürsüye davet ederek davetlilerle tanıştırdı.

DARICA’DA AYRI BİR HEYECAN VAR

Törk’ün ardından Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Kocaeli İL Başkanı Cengiz Sarıbay’da bir konuşma yaptı. Tarhan, “Bu ülkenin ekonomisi, terörü düzeltilmeden uğraştıkları işlere bak. Eskiden bir terör örgütü vardı. Şimdi 4 terör örgütü ile mücadele vermeye çalışıyoruz. “ dedi. Sarıbay ise Darıca’nın CHP açısından her zaman heyecanı coşku içinde. Burada olmaktan her zaman keyif aldım. Törk ve tüm kadrolarını tebrik ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından törene katılanlar hep birlikte temsilciliğin açılış kurdelesini kestiler. Ardından ise türkü ve şarkılar eşliğinde halaylar çektiler.

HABER: Adnan Ayvaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.