19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Halen çok dikkatli olmalıyız”

Sağlık 04.08.2020 - 22:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Halen çok dikkatli olmalıyız”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Dr. Kadıoğlu, “Ne yazık ki bazı kesimlerde salgının sona erdiği kanısı var. Bu çok yanlış” ifadesini kullandı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Dr. Kadıoğlu, pandemi dönemi boyunca Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak çalıştıklarını bundan böyle de tüm personel olarak çalışacaklarını kaydetti. Toplumda bazı kesimlerde salgının sona erdiği algısı olduğunu kaydeden Dr. Kadıoğlu, “Hiçbir şey bitmedi. Salgın sürüyor, ne yazık ki son dönemde vaka artışı yaşanıyor. Aman dikkat edelim, kendimizi ve çevremizi koruyalım” dedi. KURALLARA HERKES UYACAK Sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyaran Dr. Kadıoğlu, “Maskemizi takacağız. Hepimiz takacağız. Kimsenin maskesiz gezmeye hakkı yok. Sosyal mesafemizi koruyacağız. Kalabalık ortamlara girmeyeceğiz. İlk günlerde nasılsak aynı ciddiyetle davranmak zorundayız. Virüsün şakası yok. Kendimizi ve çevremizi düşünmeliyiz. Salgının sona erdiği falan yok. Son günlerdeki rahatlık hiç de iyi değil. Eski ciddiyetimize dönelim. Salgına karşı birlikte mücadele edelim” ifadesini kullandı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Dr. Kadıoğlu, “Ne yazık ki bazı kesimlerde salgının sona erdiği kanısı var. Bu çok yanlış” ifadesini kullandı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Dr. Kadıoğlu, pandemi dönemi boyunca Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak çalıştıklarını bundan böyle de tüm personel olarak çalışacaklarını kaydetti. Toplumda bazı kesimlerde salgının sona erdiği algısı olduğunu kaydeden Dr. Kadıoğlu, “Hiçbir şey bitmedi. Salgın sürüyor, ne yazık ki son dönemde vaka artışı yaşanıyor. Aman dikkat edelim, kendimizi ve çevremizi koruyalım” dedi.

KURALLARA HERKES UYACAK

Sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyaran Dr. Kadıoğlu, “Maskemizi takacağız. Hepimiz takacağız. Kimsenin maskesiz gezmeye hakkı yok. Sosyal mesafemizi koruyacağız. Kalabalık ortamlara girmeyeceğiz. İlk günlerde nasılsak aynı ciddiyetle davranmak zorundayız. Virüsün şakası yok. Kendimizi ve çevremizi düşünmeliyiz. Salgının sona erdiği falan yok. Son günlerdeki rahatlık hiç de iyi değil. Eski ciddiyetimize dönelim. Salgına karşı birlikte mücadele edelim” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.