19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Halil Sezai Gebze'ye Geliyor

Gebze 09.03.2017 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halil Sezai Gebze'ye Geliyor

Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 9 Mart'ta Gebze Osman Hamdi Bey Salonunda sahne alıyor.

1979 yılında  Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini  Eskişehir'de tamamladı.  Ankara  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2003 senesinde mezun oldu. 2015 senesinde  Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Devlet Tiyatrosunda oynadığı Leonce karakteriyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alma başarısı gösterdi. Üç sezon Semaver Kumpanya adlı özel tiyatroda çeşitli oyunlarda yer aldı ve çeşitli ödüllere layık görüldü. Müzik kariyerinde ki ilk solo çalışmasını Seni Beklerken albümüyle 2011 senesinde yaptı. 2.solo çalışması Ey Aşk 2013 yılında dinleyicisiyle buluştu. 2015 yılında ise Ervahı Ezelden albümüyle üçüncü solo çalışmasını dinleyicileriyle paylaştı. 2011 yılında  Türkiye'nin en prestijli müzik ödüllerinden biri olan  Kral Tv Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. Aynı sene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Şarkı Yazarı ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. 2013 yılında  İstanbul Teknik Üniversitesinin düzenlediği ödül töreninde En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü aldı.  Türkiye'nin önde gelen müzik projelerinde çeşitli sanatçılarla düet çalışmaları yaptı. İncir Reçeli 1, İncir Reçeli 2, Benim Adım Feridun adlı sinema filmlerinde başrol oynayan  Halil Sezai filmlerin müziklerine de imza attı. Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren sanatçı  Türkiye ve yurt dışında verdiği konserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Detaylar : İl : Kocaeli İlce : Gebze Mekan :  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Mekan Adresi : Güzeller Mah., Bahar Cad.,  Gebze Belediye Binası Yanı, No: 1, 41400 Başlangıç Saati : 09.03.2017 20: 00: 00 Bitiş Saati : 09.03.2017 22: 00: 00 Kategori : Halil Sezai Tür : Konser  
Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 9 Mart'ta Gebze Osman Hamdi Bey Salonunda sahne alıyor.

1979 yılında  Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini  Eskişehir'de tamamladı.  Ankara  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2003 senesinde mezun oldu. 2015 senesinde  Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Devlet Tiyatrosunda oynadığı Leonce karakteriyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alma başarısı gösterdi. Üç sezon Semaver Kumpanya adlı özel tiyatroda çeşitli oyunlarda yer aldı ve çeşitli ödüllere layık görüldü. Müzik kariyerinde ki ilk solo çalışmasını Seni Beklerken albümüyle 2011 senesinde yaptı.

2.solo çalışması Ey Aşk 2013 yılında dinleyicisiyle buluştu. 2015 yılında ise Ervahı Ezelden albümüyle üçüncü solo çalışmasını dinleyicileriyle paylaştı. 2011 yılında  Türkiye'nin en prestijli müzik ödüllerinden biri olan  Kral Tv Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. Aynı sene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Şarkı Yazarı ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı. 2013 yılında  İstanbul Teknik Üniversitesinin düzenlediği ödül töreninde En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü aldı.  Türkiye'nin önde gelen müzik projelerinde çeşitli sanatçılarla düet çalışmaları yaptı. İncir Reçeli 1, İncir Reçeli 2, Benim Adım Feridun adlı sinema filmlerinde başrol oynayan  Halil Sezai filmlerin müziklerine de imza attı. Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren sanatçı  Türkiye ve yurt dışında verdiği konserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Detaylar :

İl : Kocaeli

İlce : Gebze

Mekan :  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi

Mekan Adresi : Güzeller Mah., Bahar Cad.,  Gebze Belediye Binası Yanı, No: 1, 41400

Başlangıç Saati : 09.03.2017 20: 00: 00

Bitiş Saati : 09.03.2017 22: 00: 00

Kategori : Halil Sezai

Tür : Konser

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.