19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HALİS KOÇ AĞABEY SENİN CANIN SAĞOLSUN

Çayırova 04.01.2018 - 23:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HALİS KOÇ AĞABEY SENİN CANIN SAĞOLSUN

Bugün Çayırova Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Oturumu gerçekleşti. Aynı saatte Darıca Belediye Meclisi’de Ocak Ayı Oturumu için bir araya geldi. Gazeteci arkadaşlarım Çayırova Belediyesi’nin Salı günü gerçekleşen ilk oturumunu takip etmenin ardında ertesi gün Dilovası ve Gebze’yi de takip ederek sıra Darıca’da düşüncesi ile Çayırova Belediye Meclisi’nin ikinci Oturumu’na ilgi göstermedi.   Bana göre de bölgeyi tek muhabir ile takip eden gazeteler için tercih edilen meclis oturumuda bugün için Darıca olması doğruydu. Benim tercihim Çayırova Belediyesi’nin ikinci oturumunu takip etmekten yana oldu. Oturumu takip eden tek muhabir olarak basına ayrılan yerde yerimi aldım… Saadet partisi Meclis Üyeleri’de Çayırova Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunu tercih etmemişti. 3 meclis Üyesinden hiçbiri yoktu. Meclisin açılış konuşmasını CHP Meclis Üye Grubu Sözcüsü Halis Koç yaptı… Söze, “Sayın Başkan, salonda gazetecide yok, biz bize konuşalım.”dedi.  Hem de gözümün içine baka baka… Saymadı beni gazeteciden… Çünkü Emek ve İnönü Mahallesi’ndeki vatandaşların evlerine KÜMES  dedi diye Şevki Demirci’ye iftira atmakla kalmayıp ikinci oturumda KÜMES kelimesinden dolayı özür diletmeyi planlamıştı. Çünkü bu mahallelerin imara açılmasını kendi başarıları olarak yansımasını bekliyordu. Her ne kadar beni gazeteciden saymasa da salonda yazdığım yazı içeriğinde bu mahaller ile ilgili imara açılma neticesini Şevki Demirci’nin başarısı olarak yazmamı, KÜMES kelimesini evler için değil , “İnönü ve Emek hürgenaraldir, ister kümes yapın isterseniz canınız ne istiyorsa…” şeklinde duyduğumu yazmamı okumuş olduğunu düşünüyorum… Canın sağolsun Halis Ağabey… Sen oku yeter… Ancak gazeteciden saymadığın kişinin yazılarına haberlerine de takılma… Çelişirsin Şevki Demirci’yi çalıştıracak olan sizlersiniz… Biraz daha karşılıklı saygı…. Lütfen Bana değil... Çayırova’ya, Çayırovalıya… Siz ne kadar kaliteli, başarılı, enerjik bir muhalefet yaparsanız  hem iktidar çalışır hem de Çayırova kalkınır Saygılarımla

Bugün Çayırova Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı İkinci Oturumu gerçekleşti.

Aynı saatte Darıca Belediye Meclisi’de Ocak Ayı Oturumu için bir araya geldi.

Gazeteci arkadaşlarım Çayırova Belediyesi’nin Salı günü gerçekleşen ilk oturumunu takip etmenin ardında ertesi gün Dilovası ve Gebze’yi de takip ederek sıra Darıca’da düşüncesi ile Çayırova Belediye Meclisi’nin ikinci Oturumu’na ilgi göstermedi.  

Bana göre de bölgeyi tek muhabir ile takip eden gazeteler için tercih edilen meclis oturumuda bugün için Darıca olması doğruydu.

Benim tercihim Çayırova Belediyesi’nin ikinci oturumunu takip etmekten yana oldu.

Oturumu takip eden tek muhabir olarak basına ayrılan yerde yerimi aldım…

Saadet partisi Meclis Üyeleri’de Çayırova Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunu tercih etmemişti. 3 meclis Üyesinden hiçbiri yoktu.

Meclisin açılış konuşmasını CHP Meclis Üye Grubu Sözcüsü Halis Koç yaptı…

Söze, “Sayın Başkan, salonda gazetecide yok, biz bize konuşalım.”dedi.

 Hem de gözümün içine baka baka…

Saymadı beni gazeteciden…

Çünkü Emek ve İnönü Mahallesi’ndeki vatandaşların evlerine KÜMES  dedi diye Şevki Demirci’ye iftira atmakla kalmayıp ikinci oturumda KÜMES kelimesinden dolayı özür diletmeyi planlamıştı.

Çünkü bu mahallelerin imara açılmasını kendi başarıları olarak yansımasını bekliyordu.

Her ne kadar beni gazeteciden saymasa da salonda yazdığım yazı içeriğinde bu mahaller ile ilgili imara açılma neticesini Şevki Demirci’nin başarısı olarak yazmamı, KÜMES kelimesini evler için değil , “İnönü ve Emek hürgenaraldir, ister kümes yapın isterseniz canınız ne istiyorsa…” şeklinde duyduğumu yazmamı okumuş olduğunu düşünüyorum…

Canın sağolsun Halis Ağabey… Sen oku yeter…

Ancak gazeteciden saymadığın kişinin yazılarına haberlerine de takılma… Çelişirsin

Şevki Demirci’yi çalıştıracak olan sizlersiniz…

Biraz daha karşılıklı saygı…. Lütfen

Bana değil... Çayırova’ya, Çayırovalıya… Siz ne kadar kaliteli, başarılı, enerjik bir muhalefet yaparsanız  hem iktidar çalışır hem de Çayırova kalkınır

Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.