HALİT YAŞAR’DAN DİLOVASI ERBAKAN VAKFI’NA ZİYARET

Darıca 07.06.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HALİT YAŞAR’DAN DİLOVASI ERBAKAN VAKFI’NA ZİYARET

''Dilovası'na Hizmet Eden Belediye Başkanlarımızla Sohbet'' programının ilk konuğu Halit Yaşar oldu.

Dilovası Erbakan Vakfı, ''Dilovası Eski Belediye Başkanı'' Halit Yaşarı ağırladı. Dilovası Erbakan Vakfı Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşarı ağırladı. Dilovası Erbakan Vakfı,  düzenlediği ''Dilovası'na Hizmet Eden Belediye Başkanlarımızla Sohbet'' programının ilk konuğu 1994-1999 yılları arası Dilovası Belediye Başkanlığı yapan  Halid Yaşar'ı Vakıf Binasında ağırladı. YAŞAR’DAN ERBAKAN VAKFINA ZİYARET İftar sonrası gerçekleşen ziyarette Dilovası Erbakan Vakfı Başkanı Ercan Oğuz, Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar'a Vakıf Binasını gezdirdi. Vakıf Binasının düzeninden etkilenen Başkan Yaşar, Vakıf Yöneticilerine övgüler yağdırdı. Daha sonra toplantı odasına geçildi. Toplantıda daha çok Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan'ın hayatı hakkında konuşuldu. Oğuz; Erbakan Vakfı Milli görüş çizgisinden asla dışarı çıkmamıştır. Biz siyasi üstü bir kuruluşuz. Tüm partilere kapımız sonuna kadar açıktır. Biz kimseyi dışlamadık rencide edecek bir oluşumun içinde bulunmadık. Biz kucaklayıcıyız. Bütün görüşlere saygılıyız. Herkesi bu Vakıfta bulunmaya davet ediyoruz dedi.  YAŞAR, “DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM” Başkan Yaşar ise, Dilovası Erbakan Vakfının önemli bir görevi üstlendiğini kaydederek, “Ülkemizde hem Başbakanlık yapmış hem sadece bir siyasi partinin lideri olarak kalmayıp bütün İslam dünyasının önderliğini yapmış, hayır duasını almış büyük bir liderin, rahmetli Necmettin Erbakan´ın adını taşıyan, onun yaşam tarzını, fikirlerini günümüz nesline aktarmak amacıyla hareket eden Dilovası Erbakan Vakfı gerçekten önemli bir görevi üstlendi. Bütün ülkeye, dünyaya mal olmuş böyle bir liderin yaşatılması son derece önemli bir husus.''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  bütün konularla ilgili her zaman maddi manevi destek olacağım''dedi. OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ Sıcak ve samimi geçen Toplantının ardından çay ve pasta ikramı yapıldı. Başkan Yaşar, kendisini ağırlayan Vakıf Yöneticilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yaşar'a teşekkür etti.
''Dilovası'na Hizmet Eden Belediye Başkanlarımızla Sohbet'' programının ilk konuğu Halit Yaşar oldu.

Dilovası Erbakan Vakfı, ''Dilovası Eski Belediye Başkanı'' Halit Yaşarı ağırladı. Dilovası Erbakan Vakfı Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşarı ağırladı. Dilovası Erbakan Vakfı,  düzenlediği ''Dilovası'na Hizmet Eden Belediye Başkanlarımızla Sohbet'' programının ilk konuğu 1994-1999 yılları arası Dilovası Belediye Başkanlığı yapan  Halid Yaşar'ı Vakıf Binasında ağırladı.

YAŞAR’DAN ERBAKAN VAKFINA ZİYARET

İftar sonrası gerçekleşen ziyarette Dilovası Erbakan Vakfı Başkanı Ercan Oğuz, Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar'a Vakıf Binasını gezdirdi. Vakıf Binasının düzeninden etkilenen Başkan Yaşar, Vakıf Yöneticilerine övgüler yağdırdı. Daha sonra toplantı odasına geçildi. Toplantıda daha çok Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan'ın hayatı hakkında konuşuldu. Oğuz; Erbakan Vakfı Milli görüş çizgisinden asla dışarı çıkmamıştır. Biz siyasi üstü bir kuruluşuz. Tüm partilere kapımız sonuna kadar açıktır. Biz kimseyi dışlamadık rencide edecek bir oluşumun içinde bulunmadık. Biz kucaklayıcıyız. Bütün görüşlere saygılıyız. Herkesi bu Vakıfta bulunmaya davet ediyoruz dedi. 

YAŞAR, “DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Yaşar ise, Dilovası Erbakan Vakfının önemli bir görevi üstlendiğini kaydederek, “Ülkemizde hem Başbakanlık yapmış hem sadece bir siyasi partinin lideri olarak kalmayıp bütün İslam dünyasının önderliğini yapmış, hayır duasını almış büyük bir liderin, rahmetli Necmettin Erbakan´ın adını taşıyan, onun yaşam tarzını, fikirlerini günümüz nesline aktarmak amacıyla hareket eden Dilovası Erbakan Vakfı gerçekten önemli bir görevi üstlendi. Bütün ülkeye, dünyaya mal olmuş böyle bir liderin yaşatılması son derece önemli bir husus.''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  bütün konularla ilgili her zaman maddi manevi destek olacağım''dedi.

OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Sıcak ve samimi geçen Toplantının ardından çay ve pasta ikramı yapıldı. Başkan Yaşar, kendisini ağırlayan Vakıf Yöneticilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yaşar'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.