Halk Eğitim'den Başkan Toltar'a Teşekkür

Dilovası 15.03.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halk Eğitim'den Başkan Toltar'a Teşekkür

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Ahmet Avşar ve beraberindekiler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ettiler.

Son zamanlarda önemli çalışmalara imza atan  Dilovası Halk Eğitim Merkezi müdürü Akif Ahmet Avşar ve Halk Eğitim görevlileri Kadri Demirkan ve Şerife Kocamaz Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar "Halk Eğitim Müdürlüğü olarak göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle birlikte Dilovası halkına en iyi hizmeti ve onların becerilerini geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Malum Dilovası yeni kurulan bir ilçe olduğu için kurumumuzun da bir çok alanda eksiklikleri mevcuttu. Ancak bu eksikliklere rağmen belediyemizin desteği ile elimizden gelenin en iyisini yapmak için koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Dilovası Belediyesi yaptığımız çalışmalara her zaman destek vererek bizleri mutlu etti. Şimdi Dilovası Belediyemiz ve Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan yeni binamız kısa sürede hizmete açılacak. Yeni binamızla birlikte bizlerde yeni heyecanla çalışmalarımızı hızlandıracağız. Emeği geçen başta Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler ve ekibine teşekkür ediyorum. "dedi. ORTAK AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET Avşar'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Hepimizin ortak gayesi ilçemizde bulunan vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamaları ve kendilerini geliştirebilmeleridir. Biz onların yaşam alanlarını geliştirirken sizlerde yaptığınız çalışmalar ile hem onların vizyonlarını geliştiriyor hem de kendilerini geliştirmelerine katkı sunuyorsunuz. Halk Eğitim Merkezi'nin ilçemizde bulunan gençlerimize ev hanımlarımıza verdiği eğitimler ile onların kendilerini geliştirmelerine sağladığı katkıya bizlerde her zaman destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte güzel çalışmalara imza atarak halkımızın ufkunu açmaya onlara iş imkânları sağlamaya onların kendilerini geliştirmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bende Halk Eğitim Müdürümüze ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR Konuşmaların ardından Dilovası Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar ve beraberindekiler Başkan Toltar'a Halk Eğitim Müdürlüğüne sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Ahmet Avşar ve beraberindekiler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ettiler.

Son zamanlarda önemli çalışmalara imza atan  Dilovası Halk Eğitim Merkezi müdürü Akif Ahmet Avşar ve Halk Eğitim görevlileri Kadri Demirkan ve Şerife Kocamaz Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar "Halk Eğitim Müdürlüğü olarak göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle birlikte Dilovası halkına en iyi hizmeti ve onların becerilerini geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Malum Dilovası yeni kurulan bir ilçe olduğu için kurumumuzun da bir çok alanda eksiklikleri mevcuttu. Ancak bu eksikliklere rağmen belediyemizin desteği ile elimizden gelenin en iyisini yapmak için koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Dilovası Belediyesi yaptığımız çalışmalara her zaman destek vererek bizleri mutlu etti. Şimdi Dilovası Belediyemiz ve Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan yeni binamız kısa sürede hizmete açılacak. Yeni binamızla birlikte bizlerde yeni heyecanla çalışmalarımızı hızlandıracağız. Emeği geçen başta Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler ve ekibine teşekkür ediyorum. "dedi.

ORTAK AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET

Avşar'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Hepimizin ortak gayesi ilçemizde bulunan vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamaları ve kendilerini geliştirebilmeleridir. Biz onların yaşam alanlarını geliştirirken sizlerde yaptığınız çalışmalar ile hem onların vizyonlarını geliştiriyor hem de kendilerini geliştirmelerine katkı sunuyorsunuz. Halk Eğitim Merkezi'nin ilçemizde bulunan gençlerimize ev hanımlarımıza verdiği eğitimler ile onların kendilerini geliştirmelerine sağladığı katkıya bizlerde her zaman destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte güzel çalışmalara imza atarak halkımızın ufkunu açmaya onlara iş imkânları sağlamaya onların kendilerini geliştirmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bende Halk Eğitim Müdürümüze ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Dilovası Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar ve beraberindekiler Başkan Toltar'a Halk Eğitim Müdürlüğüne sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.