Halk Eğitim’e Usta Öğretici Aranıyor

Gebze 28.08.2018 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Halk Eğitim’e Usta Öğretici Aranıyor

Gebze Halk Eğitimi Merkezi’nde görevlendirilmek üzere kurs programlarında ücretli usta öğretici aranıyor.

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Gebze Halk Eğitim Müdürü Mustafa Aydın, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılında, kurumumuzda açılacak kurs programlarında ücretli usta öğretici olarak görevlendirilmek üzere, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. Maddesinin 5. Bendine göre aşağıda belirlenen şartları sağlayan kişilerin, aşağıda belirlenen görevlendirme takvimine göre talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri 03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ile Gebze Halk Eğitimi Merkezine yapılacaktır. Usta Öğretici Başvuruları 03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında alınacak, sonuçlar 14-21 Eylül 2018 tarihinde duyurulacak. Halk eğitim Merkezlerinde açılacak kurslarımız ise Ekim ayı içinde açılacak.” dedi. BAŞVURU ŞARTLARI Ücretli usta öğretici görevlendirmesinde aranacak şartlar şunlardır: Görev alacağı kursun öğretim programında belirtilen eğitici şartını taşımak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Sağlık durumu yönünden görevini yapmasına engel bir durumu olmamak. KÜBRA AKABALI  
Gebze Halk Eğitimi Merkezi’nde görevlendirilmek üzere kurs programlarında ücretli usta öğretici aranıyor.

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Gebze Halk Eğitim Müdürü Mustafa Aydın, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılında, kurumumuzda açılacak kurs programlarında ücretli usta öğretici olarak görevlendirilmek üzere, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. Maddesinin 5. Bendine göre aşağıda belirlenen şartları sağlayan kişilerin, aşağıda belirlenen görevlendirme takvimine göre talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri 03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ile Gebze Halk Eğitimi Merkezine yapılacaktır. Usta Öğretici Başvuruları 03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında alınacak, sonuçlar 14-21 Eylül 2018 tarihinde duyurulacak. Halk eğitim Merkezlerinde açılacak kurslarımız ise Ekim ayı içinde açılacak.” dedi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ücretli usta öğretici görevlendirmesinde aranacak şartlar şunlardır: Görev alacağı kursun öğretim programında belirtilen eğitici şartını taşımak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Sağlık durumu yönünden görevini yapmasına engel bir durumu olmamak.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.