Halk Eğitim Merkezi’nde Belge Töreni

Gebze 08.10.2018 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Halk Eğitim Merkezi’nde Belge Töreni

Gebze Halk Eğitim Merkezi, Cash For Work Projesi kapsamında tamamlanan kurslarını tamamlayan kursiyerlerin belgeleri gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen programa Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut Aşıkoğlu, Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın ve kursiyerlerin katıldı. Kursla ilgili olarak bilgi veren Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, “Cash For Work Projesi (İş Karşılığı Ücret) geçici koruma altındaki Suriyeli mültecilerin ve ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarının mesleki becerilerinin geliştirilmesi amacıyla uygulamaya konan proje. Proje Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde de Şubat ayından beri uygulanmakta. Bu proje kapsamında Aşçı Çırağı, Ambalaj ve Paketleme, Bilgisayar İşletmenliği, Genel Muhasebe, Kaynakçılık, Kuaförlük, Özel Gün ve Nikâh Şekeri Hazırlama kursları açıldı. PSİKOLOJİK DESTEK DE VERİLDİ Her kursun süresi 3 aydır ve bu süre boyunca kursiyerlere maddi destek sağlandı. Kursiyerlerin çocukları için kreş desteği de proje kapsamında sağlanmakta. Kurs süresi boyunca her kursiyere sosyal destek uzmanı tarafından psikolojik destek de verildi. Kursiyerlerin sosyal yaşama oryantasyonlarının sağlanması için sinema, piknik ve kadınlar günü de yapılan faaliyetler arasındadır. Kursiyerler buradan aldıkları belge ile iş sahibi olma imkânına da erişmektedirler.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Halk Eğitim Merkezi, Cash For Work Projesi kapsamında tamamlanan kurslarını tamamlayan kursiyerlerin belgeleri gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen programa Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut Aşıkoğlu, Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın ve kursiyerlerin katıldı. Kursla ilgili olarak bilgi veren Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, “Cash For Work Projesi (İş Karşılığı Ücret) geçici koruma altındaki Suriyeli mültecilerin ve ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarının mesleki becerilerinin geliştirilmesi amacıyla uygulamaya konan proje. Proje Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde de Şubat ayından beri uygulanmakta. Bu proje kapsamında Aşçı Çırağı, Ambalaj ve Paketleme, Bilgisayar İşletmenliği, Genel Muhasebe, Kaynakçılık, Kuaförlük, Özel Gün ve Nikâh Şekeri Hazırlama kursları açıldı.

PSİKOLOJİK DESTEK DE VERİLDİ

Her kursun süresi 3 aydır ve bu süre boyunca kursiyerlere maddi destek sağlandı. Kursiyerlerin çocukları için kreş desteği de proje kapsamında sağlanmakta. Kurs süresi boyunca her kursiyere sosyal destek uzmanı tarafından psikolojik destek de verildi. Kursiyerlerin sosyal yaşama oryantasyonlarının sağlanması için sinema, piknik ve kadınlar günü de yapılan faaliyetler arasındadır. Kursiyerler buradan aldıkları belge ile iş sahibi olma imkânına da erişmektedirler.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.