19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Halk Kütüphanesi'nde E-kitap Dönemi

Gebze 05.12.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halk Kütüphanesi'nde E-kitap Dönemi

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi'nde e-kitap hizmeti verilmeye başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sisteme aktarılan e-kitap hizmeti Gebze İlçe Halk Kütüphanesi'nde başladı. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, "Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğümüzde Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi http://koha.ekutuphane.gov.tr<http://koha.ekutuphane.gov.tr/> <http://koha.ekutuphane.gov.tr/> <http://koha.ekutuphane.gov.tr/> sayfası üzerinden e-kitap hizmeti verilmeye başlamıştır. Kütüphane üyeleri OPAC sayfasına kullanıcı girişi yaparak e-kitaplarda tarama yapabilmektedirler. ÜYE OLUNMALI E-kitaplar çevrimiçi okunabilmekte, ya da bilgisayar veya mobil cihazlara süreli olarak  indirilebilmektedir. E-kitap kullanım kılavuzu OPAC sayfasında 'e-kitap Arama' alanında mevcuttur. E-kitap hizmetinden faydalanmak için Gebzeli vatandaşlarımızın Kütüphanemize üye olması gerekmektedir. Kütüphanemize üye olduklarında Müdürlüğümüz tarafından kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile  E-kitap hizmetinden faydalanabileceklerdir. ÇEVRİMDIŞI DA OKUNABİLİR E-kitaplardan yararlanabilmek için;  Halk kütüphanesi üyeliğinizin olması, Üyelik esnasında edindiğiniz kullanıcı adı ve şifre ile halk kütüphanesi çevrimiçi katalog arama sayfasına giriş yapılması gerekmektedir. Seçilen e-kitabı hem çevrimiçi okuyabilir, hem de çevrimdışı okunmak için bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. E-kitapları çevrimdışı okuyabilmek için kişisel bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Kişisel bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirdiğiniz e-kitapları 60 gün süreyle okuyabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.    
Gebze İlçe Halk Kütüphanesi'nde e-kitap hizmeti verilmeye başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sisteme aktarılan e-kitap hizmeti Gebze İlçe Halk Kütüphanesi'nde başladı. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, "Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğümüzde Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi http://koha.ekutuphane.gov.tr<http://koha.ekutuphane.gov.tr/> <http://koha.ekutuphane.gov.tr/> <http://koha.ekutuphane.gov.tr/> sayfası üzerinden e-kitap hizmeti verilmeye başlamıştır. Kütüphane üyeleri OPAC sayfasına kullanıcı girişi yaparak e-kitaplarda tarama yapabilmektedirler.

ÜYE OLUNMALI

E-kitaplar çevrimiçi okunabilmekte, ya da bilgisayar veya mobil cihazlara süreli olarak  indirilebilmektedir. E-kitap kullanım kılavuzu OPAC sayfasında 'e-kitap Arama' alanında mevcuttur. E-kitap hizmetinden faydalanmak için Gebzeli vatandaşlarımızın Kütüphanemize üye olması gerekmektedir. Kütüphanemize üye olduklarında Müdürlüğümüz tarafından kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile  E-kitap hizmetinden faydalanabileceklerdir.

ÇEVRİMDIŞI DA OKUNABİLİR

E-kitaplardan yararlanabilmek için;  Halk kütüphanesi üyeliğinizin olması, Üyelik esnasında edindiğiniz kullanıcı adı ve şifre ile halk kütüphanesi çevrimiçi katalog arama sayfasına giriş yapılması gerekmektedir. Seçilen e-kitabı hem çevrimiçi okuyabilir, hem de çevrimdışı okunmak için bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. E-kitapları çevrimdışı okuyabilmek için kişisel bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Kişisel bilgisayar veya mobil cihazlarınıza indirdiğiniz e-kitapları 60 gün süreyle okuyabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.