Halkalı-Gebze seferlerinde denemeler başladı

Gebze 18.09.2018 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Halkalı-Gebze seferlerinde denemeler başladı

İstanbul'un ulaşım sorununu çözecek Halkalı-Gebze banliyö hattında sona çok az kaldı. Trenler gece deneme seferlerine başladı.

Türkiye'nin ve mega kent İstanbul'un önemli ulaşım projelerinden Marmaray'ın Halkalı-Gebze arasında işletilmesinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Kazlıçeşme-Ayrılıkçeşmesi arasında çalışan Marmaray treni, deneme amaçlı Halkalı-Gebze arasında gece saatlerinde sefer düzenliyor. Sosyal medyada ise Pendik'ten paylaşılan Marmaray treni fotoğrafı büyük heyecan uyandırdı. ARALIK SONU AÇILACAK Marmaray hattında şu anda ray bağlantıları tamamlandı. Trenler ise 2018 yılı Aralık ayı sonunda Halkalı-Gebze arasında yolcu taşımaya başlayacak. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Marmaray'da 10 vagonlu setlerle seferler düzenleniyordu, ardında da 5'li setlerle seferlere devam edildi. 5'li setlerle gündüz saatlerinde tren seferleri devam ederken, 10'lu setler ise gece saatlerinde sinyalizasyon ve diğer çalışmalar için Halkalı-Gebze arasında kontrollü olarak sefer düzenliyor.
İstanbul'un ulaşım sorununu çözecek Halkalı-Gebze banliyö hattında sona çok az kaldı. Trenler gece deneme seferlerine başladı.

Türkiye'nin ve mega kent İstanbul'un önemli ulaşım projelerinden Marmaray'ın Halkalı-Gebze arasında işletilmesinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Kazlıçeşme-Ayrılıkçeşmesi arasında çalışan Marmaray treni, deneme amaçlı Halkalı-Gebze arasında gece saatlerinde sefer düzenliyor. Sosyal medyada ise Pendik'ten paylaşılan Marmaray treni fotoğrafı büyük heyecan uyandırdı.

ARALIK SONU AÇILACAK

Marmaray hattında şu anda ray bağlantıları tamamlandı. Trenler ise 2018 yılı Aralık ayı sonunda Halkalı-Gebze arasında yolcu taşımaya başlayacak. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Marmaray'da 10 vagonlu setlerle seferler düzenleniyordu, ardında da 5'li setlerle seferlere devam edildi. 5'li setlerle gündüz saatlerinde tren seferleri devam ederken, 10'lu setler ise gece saatlerinde sinyalizasyon ve diğer çalışmalar için Halkalı-Gebze arasında kontrollü olarak sefer düzenliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.