Halkımız Ne Derse O

Gebze 20.03.2019 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Halkımız Ne Derse O

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Adaylığını açıkladığı günden bu yana Gebze'yi adım adım gezen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, önceki gün Muallimköy'de ziyaretler gerçekleştirdi. Muallimköy'de esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sonuçta halkımız ne derse o olacak" dedi.    ŞEFFAF, ÜRETKEN, EŞİTLİKÇİ Şeffaf, üretken ve eşitlikçi bir yönetim sergileyeceğini kaydeden Serap Çakır, "Sistem objektif, berrak, şeffaf, denetlenebilir ve herkesi aleni olacak. Yönetim anlayışındaki temel ilkemiz budur. Ve yönetim anlayışındaki sistematik hizmet üretme noktasındaki yapıyı da hizmeti seri şekilde üretecek bir hizmet formasyonuna büründüreceğiz" şeklinde konuştu.   GEBZE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Muallimköy'de vatandaşların sorunlarını şikayetlerini dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola hizmet için çıktık. Gebze'yi Gebzeliler yönetecek düsturuyla, Gebze için birlikte çalışacağız" dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini ziyaret ettiği evlerde de anlatan Çakır, ev hanımlarına kendisini tanıtıp 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Adaylığını açıkladığı günden bu yana Gebze'yi adım adım gezen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, önceki gün Muallimköy'de ziyaretler gerçekleştirdi. Muallimköy'de esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sonuçta halkımız ne derse o olacak" dedi. 
 
ŞEFFAF, ÜRETKEN, EŞİTLİKÇİ
Şeffaf, üretken ve eşitlikçi bir yönetim sergileyeceğini kaydeden Serap Çakır, "Sistem objektif, berrak, şeffaf, denetlenebilir ve herkesi aleni olacak. Yönetim anlayışındaki temel ilkemiz budur. Ve yönetim anlayışındaki sistematik hizmet üretme noktasındaki yapıyı da hizmeti seri şekilde üretecek bir hizmet formasyonuna büründüreceğiz" şeklinde konuştu.
 
GEBZE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Muallimköy'de vatandaşların sorunlarını şikayetlerini dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola hizmet için çıktık. Gebze'yi Gebzeliler yönetecek düsturuyla, Gebze için birlikte çalışacağız" dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini ziyaret ettiği evlerde de anlatan Çakır, ev hanımlarına kendisini tanıtıp 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.