"Halkın dışında irade kabul edilemez"

Gebze 22.07.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Halkın dışında irade kabul edilemez"

Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı.

ORTAK MESAJ YAYINLANDI   Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı. Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güngör, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Süleyman Karaman, Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır, Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kaçaran, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan ve Fırtına TS Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş’ın ortak bildirisinde darbe kınandı. GEREKEN CEZA VERİLSİN Yayınlanan mesajda darbe girişiminin asla kabul edilebilir olmadığına vurgu yapılırken siyasi görüşler ayırmaksızın tüm ülke olarak darbeye hayır denildiğini kendilerinin de bu anlamda hükümetin yanında olduklarını söylediler. Açıklamada, “Halkın dışında irade tanımıyoruz, dualarımız her zaman ülkemizle, bize düşen neyse o anlamda her zaman bize düşeni yapmaya hazırız. Paralel terör örgütüne gereken cezanın verileceğine inancımız tam. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim emrine itaat edeceğimizi beyan ederiz. Milletin demokrasiye olan inancı tamdır, bundan sonra da böyle devam edecektir” denildi.
Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı.

ORTAK MESAJ YAYINLANDI

 

Gebze Karadeniz Bölgesi Dernekleri dün ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Değirmen Kafe’de gerçekleştirilen basın açıklamasında hain darbe girişimi ortak bildiri ile kınandı. Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güngör, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Süleyman Karaman, Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır, Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kaçaran, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan ve Fırtına TS Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş’ın ortak bildirisinde darbe kınandı.

GEREKEN CEZA VERİLSİN

Yayınlanan mesajda darbe girişiminin asla kabul edilebilir olmadığına vurgu yapılırken siyasi görüşler ayırmaksızın tüm ülke olarak darbeye hayır denildiğini kendilerinin de bu anlamda hükümetin yanında olduklarını söylediler. Açıklamada, “Halkın dışında irade tanımıyoruz, dualarımız her zaman ülkemizle, bize düşen neyse o anlamda her zaman bize düşeni yapmaya hazırız. Paralel terör örgütüne gereken cezanın verileceğine inancımız tam. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim emrine itaat edeceğimizi beyan ederiz. Milletin demokrasiye olan inancı tamdır, bundan sonra da böyle devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.