19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“HALKTAN KOPUK BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

Dilovası 14.08.2017 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“HALKTAN KOPUK BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

DİLOVASI AK PARTI İLÇE BAŞKAN ADAYI YASİN TURAK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Dilovası Ak Parti de yaklaşan kongre öncesi İlçe Başkanı Adayı Yasin Turak çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bölge de ciddi bir destek gören Turak, Dilovası'nda halk ile mevcut yönetim arasındaki kopukluğu gidermek için katılımcı bir ekip ile çalışarak tekrardan çözüm üreten ve yerinde durmayan bir Ak Parti teşkilatı kuracaklarını her ortamda dile getiriyor. 'YÖNETILEN DEĞİL, HALK İLE YÖNETEN BİR TEŞKİLAT İÇİN' Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Adayı Yasin Turak yaptığı açıklamada şunları söyledi 'Biz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ümmet için ve tüm mazlumlar için vermiş olduğu bu kutlu sevdaya, Her zaman bir nefer gibi mücadelemizi vermeye devam ettik. Partimin bir çok önemli kademelerinde çalışarak, zorlu seçimlerde başarılar gördük. Parti içerisinde ve dışarıda sahsımın ilçe başkanı olması için gelen baskılara kayıtsız kalamadım. Partimizin Kurucusu Sn. Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi 'halkın sözü üzerine başka söz yoktur' düsturu ile bir yola girdik. 2011 de yaşadığımız İlçe başkanlığı seçimlerinde de Dilovası Halkının, Ak Partiye gönül vermiş delegenin ve üyenin teveccühünü kazanmış ve büyük bir kısmının desteği ile bir yola girmiştim. Aynı desteği ve aynı heyecanı yine görüyorum. Maalesef mevcut Parti İlçe Başkanımız ve Yönetimine Dilovası halkı ciddi bir şekilde tepkili olduğunu üzülerek görüyorum. Büyüyen ve Gelişen bir Türkiye’nin önüne kesen Dünya güçlerine karşı dimdik mücadele gösteren Sn. Cumhurbaşkanımızın bu çaba ve gayretine, kendi çıkar ve siyasi hırsları ile ihanet edenler mutlaka bu partinin koltuklarını işgal etmemelidir. METAL YORGUNLUK ÜST SEVİYEYE ÇIKMIŞ VAZİYETTE 7 Haziran Genel seçimlerinde mevcut ilçe yönetimi halktan nasıl kopuk bir hareket te olduğunu aldığı sonuç ile gördük. Metal yorgunluk artık üst seviyeye çıkmış vaziyette, Değişimin şart olduğu Partimizin bütün kademelerinde ve tabanda artık sözlü olarak ta konuşuluyor. Dilovası halkının istediği gibi, çözüm üreten, Belediye ile barışık, kendi çıkarlarını halkın çıkarları üzerinde görmeyen ve yerinde durmayan sorunlara koşan bir yönetim için çalışıyoruz. 2011 İlçe Başkanlığı seçiminde yaşadığımız haksızlık sonrası üzülen partililerimizi halen dünkü gibi hafızalarımda canlanıyor. Ben yola çektiklerimin bir daha üzülmeyeceğini bildiğim için ve yaptığım görüşmeler sonrası tekrardan bu halkın önüne çıkarak destek bekliyorum ve çok şükür bu desteğin fazlasını da bu halktan alıyorum. İnşallah bu kongremiz Adil bir şekilde, önce Dilova’mıza, Kocaeli'mize ve Tüm Türkiye'ye Hayırlı olur.' Diyerek sözlerini tamamladı.
DİLOVASI AK PARTI İLÇE BAŞKAN ADAYI YASİN TURAK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Dilovası Ak Parti de yaklaşan kongre öncesi İlçe Başkanı Adayı Yasin Turak çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bölge de ciddi bir destek gören Turak, Dilovası'nda halk ile mevcut yönetim arasındaki kopukluğu gidermek için katılımcı bir ekip ile çalışarak tekrardan çözüm üreten ve yerinde durmayan bir Ak Parti teşkilatı kuracaklarını her ortamda dile getiriyor.

'YÖNETILEN DEĞİL, HALK İLE YÖNETEN BİR TEŞKİLAT İÇİN'

Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Adayı Yasin Turak yaptığı açıklamada şunları söyledi 'Biz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ümmet için ve tüm mazlumlar için vermiş olduğu bu kutlu sevdaya, Her zaman bir nefer gibi mücadelemizi vermeye devam ettik. Partimin bir çok önemli kademelerinde çalışarak, zorlu seçimlerde başarılar gördük. Parti içerisinde ve dışarıda sahsımın ilçe başkanı olması için gelen baskılara kayıtsız kalamadım. Partimizin Kurucusu Sn. Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi 'halkın sözü üzerine başka söz yoktur' düsturu ile bir yola girdik. 2011 de yaşadığımız İlçe başkanlığı seçimlerinde de Dilovası Halkının, Ak Partiye gönül vermiş delegenin ve üyenin teveccühünü kazanmış ve büyük bir kısmının desteği ile bir yola girmiştim. Aynı desteği ve aynı heyecanı yine görüyorum. Maalesef mevcut Parti İlçe Başkanımız ve Yönetimine Dilovası halkı ciddi bir şekilde tepkili olduğunu üzülerek görüyorum. Büyüyen ve Gelişen bir Türkiye’nin önüne kesen Dünya güçlerine karşı dimdik mücadele gösteren Sn. Cumhurbaşkanımızın bu çaba ve gayretine, kendi çıkar ve siyasi hırsları ile ihanet edenler mutlaka bu partinin koltuklarını işgal etmemelidir.

METAL YORGUNLUK ÜST SEVİYEYE ÇIKMIŞ VAZİYETTE

7 Haziran Genel seçimlerinde mevcut ilçe yönetimi halktan nasıl kopuk bir hareket te olduğunu aldığı sonuç ile gördük. Metal yorgunluk artık üst seviyeye çıkmış vaziyette, Değişimin şart olduğu Partimizin bütün kademelerinde ve tabanda artık sözlü olarak ta konuşuluyor. Dilovası halkının istediği gibi, çözüm üreten, Belediye ile barışık, kendi çıkarlarını halkın çıkarları üzerinde görmeyen ve yerinde durmayan sorunlara koşan bir yönetim için çalışıyoruz. 2011 İlçe Başkanlığı seçiminde yaşadığımız haksızlık sonrası üzülen partililerimizi halen dünkü gibi hafızalarımda canlanıyor. Ben yola çektiklerimin bir daha üzülmeyeceğini bildiğim için ve yaptığım görüşmeler sonrası tekrardan bu halkın önüne çıkarak destek bekliyorum ve çok şükür bu desteğin fazlasını da bu halktan alıyorum. İnşallah bu kongremiz Adil bir şekilde, önce Dilova’mıza, Kocaeli'mize ve Tüm Türkiye'ye Hayırlı olur.' Diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.