Hamile Eşini öldürdü

02.06.2017 - 01:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hamile Eşini öldürdü

Hamile bir kadın, dini nikahlı eşi tarafından darp edildi. 5 aylık hamile kadından hırsını alamayan insafsız adam, daha sonra genç kadını 5 yerinden bıçakladı.

Adana'nın  Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde Suzan Y. (23) ile dini nikahlı eşi Murat K. (25) arasında tartışma yaşandı. 5 YERİNDEN BIÇAKLADI Tartışmanın büyümesiyle Murat K. 19 haftalık hamile olan eşi Suzan Y. darp etti ardından 5 yerinden bıçakladı. AMBULANSI DA KENDİ ÇAĞIRDI Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Murat K., durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Suzan Y. ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. "KENDİ KENDİNİ BIÇAKLADI" Murat K., hastane polisine ilk başta eşinin kendi kendini bıçakladığını söyledi. Hastane polisi durumdan şüphelenince Murat K.'yı sorgulamaya başladı. Bunun üzerine Murat K., eşini önce dövüp sonra bıçakladığını itiraf etti. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Hamile bir kadın, dini nikahlı eşi tarafından darp edildi. 5 aylık hamile kadından hırsını alamayan insafsız adam, daha sonra genç kadını 5 yerinden bıçakladı.

Adana'nın  Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde Suzan Y. (23) ile dini nikahlı eşi Murat K. (25) arasında tartışma yaşandı.

5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesiyle Murat K. 19 haftalık hamile olan eşi Suzan Y. darp etti ardından 5 yerinden bıçakladı.

AMBULANSI DA KENDİ ÇAĞIRDI

Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Murat K., durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Suzan Y. ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"KENDİ KENDİNİ BIÇAKLADI"

Murat K., hastane polisine ilk başta eşinin kendi kendini bıçakladığını söyledi. Hastane polisi durumdan şüphelenince Murat K.'yı sorgulamaya başladı. Bunun üzerine Murat K., eşini önce dövüp sonra bıçakladığını itiraf etti. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.