19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HAMİLELİĞİNDEN UTANMADAN HIRSIZLIK YAPTI!

Gebze 06.01.2016 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAMİLELİĞİNDEN UTANMADAN HIRSIZLIK YAPTI!

İstanbul’dan Gebze’ye gelen 6 aylık hamile kadın hırsızlık yapmak üzereyken polis tarafından suçüstü yakalandı. İstanbul’dan Gebze’ye gelerek bir evde hırsızlık yapmak isteyen 3 kişiden 1 polis tarafından suçüstü yakalandı. Öte yandan yakalanan S.G ’nin 6 aylık hamile olduğu ve çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu bildirildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; olay dün Hürriyet Mahallesi 2055 Sokak üzerinde meydana geldi. İstanbul’dan Gebze’ye üç bayan hırsız Y.Ş’nin evine sert bir malzeme ile kapı kilidini düşürerek girdi. Y.Ş eve geri döndüğünde üç şahsın evinden çıktığını gördü ve hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri zanlılardan S.G(21) isimli bayanı yakalarken, diğer iki zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yakalanan S.G  ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan S.G’nin 6 aylık hamile olduğu ve çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu bildirilirken, polis ekipleri kaçan iki zanlının yakalanması için çalışma başattı. Emniyet yetkileri ise vatandaşlara uyarıda bulunarak özellikle dışarıya çıktıklarında muhakkak kapılarını kilitlemelerini söyledi.

İstanbul’dan Gebze’ye gelen 6 aylık hamile kadın hırsızlık yapmak üzereyken polis tarafından suçüstü yakalandı.

İstanbul’dan Gebze’ye gelerek bir evde hırsızlık yapmak isteyen 3 kişiden 1 polis tarafından suçüstü yakalandı. Öte yandan yakalanan S.G ’nin 6 aylık hamile olduğu ve çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; olay dün Hürriyet Mahallesi 2055 Sokak üzerinde meydana geldi. İstanbul’dan Gebze’ye üç bayan hırsız Y.Ş’nin evine sert bir malzeme ile kapı kilidini düşürerek girdi. Y.Ş eve geri döndüğünde üç şahsın evinden çıktığını gördü ve hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri zanlılardan S.G(21) isimli bayanı yakalarken, diğer iki zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yakalanan S.G  ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan S.G’nin 6 aylık hamile olduğu ve çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu bildirilirken, polis ekipleri kaçan iki zanlının yakalanması için çalışma başattı. Emniyet yetkileri ise vatandaşlara uyarıda bulunarak özellikle dışarıya çıktıklarında muhakkak kapılarını kilitlemelerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.