Hamsi 7 TL

Ekonomi 22.09.2017 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hamsi 7 TL

Hamsi ve istavritin kilogramı 7, sardalyanın da 5 liraya geriledi. Sezon açılışında 25 lira olan palamutun tanesi ise 10 liraya düştü. Bu yıl Marmara'da bol çıkacağı ümit edilen ve şu anda kilogramı 80 lira olan lüferin de ucuzlaması bekleniyor. Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Uysal, hava koşulları nedeniyle balıktaki göç hareketliliğinin henüz hızlanmadığını ancak yine de verimli bir dönem geçirdiklerini dile getirerek, lüferin çok bol olacağını, bu yılın balığının lüfer olacağını kaydetti. .

Hamsi ve in kilogramı 7, sardalyanın da 5 liraya geriledi. Sezon açılışında 25 lira olan palamutun tanesi ise 10 liraya düştü. Bu yıl Marmara'da bol çıkacağı ümit edilen ve şu anda kilogramı 80 lira olan lüferin de ucuzlaması bekleniyor. Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Uysal, hava koşulları nedeniyle balıktaki göç hareketliliğinin henüz hızlanmadığını ancak yine de verimli bir dönem geçirdiklerini dile getirerek, lüferin çok bol olacağını, bu yılın balığının lüfer olacağını kaydetti.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.