19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hamza Şayir’i alkışlıyorum…

Dilovası 04.07.2019 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hamza Şayir’i alkışlıyorum…

ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Hamza Şayir Dilovası’nda hiç kimsenin beklemediği bir an da partisi tarafından Dilovası gibi çetin bir yere aday gösterildi ve herkese, her şeye rağmen çok ciddi bir oy farkıyla seçimi kazandı. Kazandıktan hemen sonra Belediye Başkalığının ilk gününde kendi makam kapısını sökerek Dilovası halkının gönlünde taht kurarak, Kocaeli’nin gündemine oturdu… TEBRİKLER HAMZA ŞAYİR Bir tebrik de dün yapmış olduğu basınla buluşmasında söylediklerine… Bölgemizdeki bütün belediyeler “borç batağından battık, öldük, bizim bu eski belediye başkanlarımız belediyeyi batırmış, bitirmişler” söyleminde bulunurken Hamza Şayir hiçbir mazerete sığınmadan, hiçbir bahane üretmeden aslanlar gibi “bizim borcumuz falan yok” diyerek “Allah sana şükür dememize sebep olmuştur. Tabi ki Dilovası Belediyesi’nin de borcu var. Tabi ki ülkemizde olduğu gibi Dilovası’nda da sorun var ama Hamza Başkan mazeret değil icraat yapacağının sinyallerini verdi. Arkadaş, sizler bu sorunları çözmek için, borçları azaltmak için belediye başkan adayı oldunuz.. Niye ipe un sürüyorsunuz.. Yalandan ağlama duvarının karşısına geçiyorsunuz. Sizlerin borcu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin borçlarından fazla mı? Bakın Tahir Başkan hiç ağlıyor mu?  Sayın Başkan Hamza Şayir’in bir başka alkışlanacak sözü ise “Dilovası il olmalı” sözü.. Yürekten tebrik ederim bu kadar sivri ve keskin bir çıkışta bulunduğun için.. Yıllardır hatta tam 20 yıldır Gebze’nin il olma isteği var ama hiçbir siyasetçi bunu konuşamadı, söyleyemedi, dilendiremedi.. Hatta belediye başkanları bu il konusu konuşulduğu zaman toplantılardan ayrılmanın yollarını aradı. Bu konu öyle derin ki; siyasetçi, işadamı, STK demeden herkesi yiyecek bir konu. Açıkçası her babayiğidin konuşacağı bir laf değil. Bu yönüyle de Hamza Şayir alkışı hak ediyor. Altı Yüz Bin nüfuslu 50 ilden büyük Gebze’de; Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler zaman zaman ‘Gebze İl olmalı’ şeklinde konuştuğunda siyasiler “bu Nail Başkan bizim başımızı yiyecek” diye serzenişte bulunduğuna da şahidim… Demem o ki; Hamza Şayir aslında sadece alkışı değil bu çıkışından dolayı büyük bir tebriği hak ediyor.
ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Hamza Şayir Dilovası’nda hiç kimsenin beklemediği bir an da partisi tarafından Dilovası gibi çetin bir yere aday gösterildi ve herkese, her şeye rağmen çok ciddi bir oy farkıyla seçimi kazandı. Kazandıktan hemen sonra Belediye Başkalığının ilk gününde kendi makam kapısını sökerek Dilovası halkının gönlünde taht kurarak, Kocaeli’nin gündemine oturdu…

TEBRİKLER HAMZA ŞAYİR

Bir tebrik de dün yapmış olduğu basınla buluşmasında söylediklerine… Bölgemizdeki bütün belediyeler “borç batağından battık, öldük, bizim bu eski belediye başkanlarımız belediyeyi batırmış, bitirmişler” söyleminde bulunurken Hamza Şayir hiçbir mazerete sığınmadan, hiçbir bahane üretmeden aslanlar gibi “bizim borcumuz falan yok” diyerek “Allah sana şükür dememize sebep olmuştur. Tabi ki Dilovası Belediyesi’nin de borcu var. Tabi ki ülkemizde olduğu gibi Dilovası’nda da sorun var ama Hamza Başkan mazeret değil icraat yapacağının sinyallerini verdi.

Arkadaş, sizler bu sorunları çözmek için, borçları azaltmak için belediye başkan adayı oldunuz.. Niye ipe un sürüyorsunuz.. Yalandan ağlama duvarının karşısına geçiyorsunuz. Sizlerin borcu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin borçlarından fazla mı?

Bakın Tahir Başkan hiç ağlıyor mu? 

Sayın Başkan Hamza Şayir’in bir başka alkışlanacak sözü ise “Dilovası il olmalı” sözü.. Yürekten tebrik ederim bu kadar sivri ve keskin bir çıkışta bulunduğun için.. Yıllardır hatta tam 20 yıldır Gebze’nin il olma isteği var ama hiçbir siyasetçi bunu konuşamadı, söyleyemedi, dilendiremedi..

Hatta belediye başkanları bu il konusu konuşulduğu zaman toplantılardan ayrılmanın yollarını aradı. Bu konu öyle derin ki; siyasetçi, işadamı, STK demeden herkesi yiyecek bir konu. Açıkçası her babayiğidin konuşacağı bir laf değil.

Bu yönüyle de Hamza Şayir alkışı hak ediyor.

Altı Yüz Bin nüfuslu 50 ilden büyük Gebze’de; Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler zaman zaman ‘Gebze İl olmalı’ şeklinde konuştuğunda siyasiler “bu Nail Başkan bizim başımızı yiyecek” diye serzenişte bulunduğuna da şahidim…

Demem o ki; Hamza Şayir aslında sadece alkışı değil bu çıkışından dolayı büyük bir tebriği hak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.