Hangi Berber Ve Kuaförde Korona Var?

Darıca 22.05.2020 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hangi Berber Ve Kuaförde Korona Var?

Darıca’daki berber ve kuaförlerin korona test sonucu açıklandı. Darıca’da berber ve kuaförlere yönelik Covid-19 testi yapılmıştı. Yapılan testin sonuçları Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan tarafından açıklandı. Test yapılan berber ve kuaförlerin tamamının testinin negatif çıktığını belirten Müdür Doğan, tedbirli olmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi. Doğan yaptığı yazılı açıklamada, “İlçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren; kuaför, berber ve güzellik merkezinde çalışan esnafımıza yapılan Covid-19 testleri negatif çıkmıştır. Darıca"lı vatandaşlarımız huzur içinde hizmet alabilirler. Ancak tedbiri elden bırakmamak için maske kullanımına, randevu alarak gitmeye, tek kullanımlık havlu kullanımına, tek kullanımlık tıraş önlüğü kullanıma ve kullanılan araç ve gereçlerin steril edilmesine özen gösterilmesi gerekmektedir. Yeni Hayat tarzımız; kontrollü sosyal hayat, hep birlikte tedbir” dedi.

Darıca’daki berber ve kuaförlerin korona test sonucu açıklandı.

Darıca’da berber ve kuaförlere yönelik Covid-19 testi yapılmıştı. Yapılan testin sonuçları Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan tarafından açıklandı. Test yapılan berber ve kuaförlerin tamamının testinin negatif çıktığını belirten Müdür Doğan, tedbirli olmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi. Doğan yaptığı yazılı açıklamada, “İlçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren; kuaför, berber ve güzellik merkezinde çalışan esnafımıza yapılan Covid-19 testleri negatif çıkmıştır. Darıca"lı vatandaşlarımız huzur içinde hizmet alabilirler. Ancak tedbiri elden bırakmamak için maske kullanımına, randevu alarak gitmeye, tek kullanımlık havlu kullanımına, tek kullanımlık tıraş önlüğü kullanıma ve kullanılan araç ve gereçlerin steril edilmesine özen gösterilmesi gerekmektedir. Yeni Hayat tarzımız; kontrollü sosyal hayat, hep birlikte tedbir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.