Hapşuu ve arkadaşları perşembe akşamı Fuar’da

Kocaeli 15.08.2018 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hapşuu ve arkadaşları perşembe akşamı Fuar’da

Hapşu çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek izledikleri çizgi film Hapşu ve arkadaşlarının yer aldığı çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek. HAPŞUU ÇOCUK OYUNU Çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinin müziklerle, sahne ve dekorla bir eğlence şölenine dönüştüğü çocuk oyunu Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretirken eğlenerek keyifli anlar yaşamalarını sağlıyor.
Hapşu çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek izledikleri çizgi film Hapşu ve arkadaşlarının yer aldığı çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

HAPŞUU ÇOCUK OYUNU

Çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinin müziklerle, sahne ve dekorla bir eğlence şölenine dönüştüğü çocuk oyunu Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretirken eğlenerek keyifli anlar yaşamalarını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.