Harikasınız çocuklar 0-1

Spor 30.10.2016 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Harikasınız çocuklar 0-1

Kupa fatihi Darıca G.B, grubun tek namağlup takımı Elaziz Belediyespor’u Abuzer’in 77’de attığı golle yıktı. 3 maçlık zorlu deplasman periyotundan alnının akıyla çıkan sarı yeşilliler, puanını 13’e çıkararak gelecek adına umut saçtı. Geçen hafta Sakaryaspor deplasmanından çok değerli 1 puan alan, ardından hafta içinde kupa mesaisinde 1.Lig ekibi Balıkesirpor’u penaltı atışları sonucunda eleyip tarihi bir başarı elde ederek kupada gruplara kalan Darıca G.B, lige de fırtına gibi döndü. Grubun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor’u Abuzer Gaffar Toplu’nun 77’nci dakikada attığı golle 1-0 yenen sarı yeşilli temsilcimiz, çok ama çok değerli bir 3 puana uzanarak adeta hayata döndü. Puanını 13’e çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz, gelecek hafta sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Kupa fatihi Darıca G.B, grubun tek namağlup takımı Elaziz Belediyespor’u Abuzer’in 77’de attığı golle yıktı. 3 maçlık zorlu deplasman periyotundan alnının akıyla çıkan sarı yeşilliler, puanını 13’e çıkararak gelecek adına umut saçtı.

Geçen hafta Sakaryaspor deplasmanından çok değerli 1 puan alan, ardından hafta içinde kupa mesaisinde 1.Lig ekibi Balıkesirpor’u penaltı atışları sonucunda eleyip tarihi bir başarı elde ederek kupada gruplara kalan Darıca G.B, lige de fırtına gibi döndü. Grubun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor’u Abuzer Gaffar Toplu’nun 77’nci dakikada attığı golle 1-0 yenen sarı yeşilli temsilcimiz, çok ama çok değerli bir 3 puana uzanarak adeta hayata döndü. Puanını 13’e çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz, gelecek hafta sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.