Hartamacı: CHP Adayı’nın arkasında!

Çayırova 22.03.2019 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hartamacı: CHP Adayı’nın arkasında!

CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı, çok önemli bir açıklamada bulundu.

CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı, çok önemli bir açıklamada bulundu. Hartamacı, Millet İttifakı’nın Kocaeli Mitingi’nde tekrar gündeme gelen “Çayırova’da neden ittifak yapılması” eleştirilerine yanıt verdi. Hartamacı, yaptığı açıklama da şu görüşlere yer verdi: “Kocaeli mitinginde İYİ Partililer Çayırova için İttifak pankartları açarak  “Her tarafta ittifak var Çayırova’da neden yok. “ diyorlar. Çayırova’da neden ittifak  yok pankartının alanda olmasını her kim sağladıysa bilsin’ki Cumhuriyet Halk Partisi’ni kapısı herkese açık. Sadece Cumhuriyet Halk Partisinin Kurumsal kimliğini idrak edemeyen ve yüz yıllık partinin ağırlığını  taşımakta zorlanacak olup herhangi bir yerde görev alamadığında Parti değiştiren,  yakasında taşıdığı rozeti ağırlığını taşıyamayıp kaldırıp atanlara açık değil. Bizim yolumuz Demokrasi, Cumhuriyet, İnsan hakları ,barış yoludur. Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bu ilkelerden taviz vermemiz söz konusu değil. HADLERİNİ BİLSİNLER Aday belirleme süreci Cumhuriyet Halk Partisinde belli   kurulları ve kuralları olan bir süreçdir. Bu süreç de partisi bile olmayan sırasıyla Saadet Partisinden devre dışı bırakılan MHP den kovulan İyi Partiden biri olmaz diyen biri Cumhuriyet Halk Partisinden ittifak adayı olacak hem de CHP nin adayı atanmış iken  o yüzden o pankartı asarken bile haddini bilmeden hareket edenlerin Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlaması beklenemez. Cumhuriyet Halk Partililer kendi adayının arkasında durmayı bilir. Çünkü Kuva-yi Milliye bizim var oluş nedenimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak benim bu ruhun temsilcisi sorumluluğuyla sarayın adayını veya projesini CHP’nin ittifak ı olmasını içime sindiremezdim.  
CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı, çok önemli bir açıklamada bulundu.

CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı, çok önemli bir açıklamada bulundu. Hartamacı, Millet İttifakı’nın Kocaeli Mitingi’nde tekrar gündeme gelen “Çayırova’da neden ittifak yapılması” eleştirilerine yanıt verdi. Hartamacı, yaptığı açıklama da şu görüşlere yer verdi:

“Kocaeli mitinginde İYİ Partililer Çayırova için İttifak pankartları açarak  “Her tarafta ittifak var Çayırova’da neden yok. “ diyorlar. Çayırova’da neden ittifak  yok pankartının alanda olmasını her kim sağladıysa bilsin’ki Cumhuriyet Halk Partisi’ni kapısı herkese açık. Sadece Cumhuriyet Halk Partisinin Kurumsal kimliğini idrak edemeyen ve yüz yıllık partinin ağırlığını  taşımakta zorlanacak olup herhangi bir yerde görev alamadığında Parti değiştiren,  yakasında taşıdığı rozeti ağırlığını taşıyamayıp kaldırıp atanlara açık değil. Bizim yolumuz Demokrasi, Cumhuriyet, İnsan hakları ,barış yoludur. Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bu ilkelerden taviz vermemiz söz konusu değil.

HADLERİNİ BİLSİNLER

Aday belirleme süreci Cumhuriyet Halk Partisinde belli   kurulları ve kuralları olan bir süreçdir. Bu süreç de partisi bile olmayan sırasıyla Saadet Partisinden devre dışı bırakılan MHP den kovulan İyi Partiden biri olmaz diyen biri Cumhuriyet Halk Partisinden ittifak adayı olacak hem de CHP nin adayı atanmış iken  o yüzden o pankartı asarken bile haddini bilmeden hareket edenlerin Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlaması beklenemez. Cumhuriyet Halk Partililer kendi adayının arkasında durmayı bilir. Çünkü Kuva-yi Milliye bizim var oluş nedenimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak benim bu ruhun temsilcisi sorumluluğuyla sarayın adayını veya projesini CHP’nin ittifak ı olmasını içime sindiremezdim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.