19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hasan Soba’dan Atatürk hatırlatmalı tepki

Siyaset 23.11.2020 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Hasan Soba’dan Atatürk hatırlatmalı tepki

AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz’ün skandal sözlerine Atatürk’ün ‘Manda ve himaye kabul edilemez’ cümlesi ile tepki gösterdi. CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Amerikan Alman Marshall Fonu (GMF) adlı düşünce kuruluşunun ‘Türkiye'nin 2021'de Dış Politika Öncelikleri: Ana Muhalefet Partisinden Bir Bakış’ başlıklı online paneline katıldı. Çeviköz’ün panelde söylediği “Joe Biden’dan beklentimiz Türkiye için demokrasi vurgusu, temel hak ve özgürlüklere çok güçlü bir vurgu yapmasıdır” sözlerine AK Parti’den yanıt gecikmedi. DEMOKRASİMİZ SİYASİ PAZARLIK KONUSU DEĞİLDİR Bölgemizin başarılı siyasetçilerinden AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba skandal sözlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Soba Atatürk’ün ‘Manda ve himaye kabul edilemez’ cümlesini hatırlatarak Çeviköz’e sert yüklendi. Soba paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “CHP’li Çeviköz ABD’den ülkesine müdahale etmesini talep ediyor. Demokrasimiz ve güvenliğimiz siyasi pazarlık konusu değildir.”    

AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz’ün skandal sözlerine Atatürk’ün ‘Manda ve himaye kabul edilemez’ cümlesi ile tepki gösterdi.

CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Amerikan Alman Marshall Fonu (GMF) adlı düşünce kuruluşunun ‘Türkiye'nin 2021'de Dış Politika Öncelikleri: Ana Muhalefet Partisinden Bir Bakış’ başlıklı online paneline katıldı. Çeviköz’ün panelde söylediği “Joe Biden’dan beklentimiz Türkiye için demokrasi vurgusu, temel hak ve özgürlüklere çok güçlü bir vurgu yapmasıdır” sözlerine AK Parti’den yanıt gecikmedi.

DEMOKRASİMİZ SİYASİ PAZARLIK KONUSU DEĞİLDİR

Bölgemizin başarılı siyasetçilerinden AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba skandal sözlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Soba Atatürk’ün ‘Manda ve himaye kabul edilemez’ cümlesini hatırlatarak Çeviköz’e sert yüklendi. Soba paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “CHP’li Çeviköz ABD’den ülkesine müdahale etmesini talep ediyor. Demokrasimiz ve güvenliğimiz siyasi pazarlık konusu değildir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.