19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hasan Soba, "İçimize ateşler düşüyor"

Gebze 01.06.2017 - 00:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hasan Soba, "İçimize ateşler düşüyor"

Gebze Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Soba, Şırnak'ta meydana gelen elim olayda şehit olan askerlerimiz için bir paylaşımda bulundu.

Soba paylaşımında, "Gelen her şehit haberiyle yüreğimiz dağlanıyor, içimize ateşler düşüyor.. Malesef ki bu akşam şehit haberlerimiz arttı. Şırnak Şenoba'da Askeri helikopterin yüksek gerilim hattına çarpması sonucunda şehit olan yiğitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türkiyemize baş sağlığı diliyorum Devletimiz bâki oldukça; hakkınızda,kanınızda yere kalmayacaktır !... #ŞehitlerÖlmezVatanBölünmez" sözlerine yer verdi.
Gebze Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Soba, Şırnak'ta meydana gelen elim olayda şehit olan askerlerimiz için bir paylaşımda bulundu.

Soba paylaşımında, "Gelen her şehit haberiyle yüreğimiz dağlanıyor, içimize ateşler düşüyor..
Malesef ki bu akşam şehit haberlerimiz arttı. Şırnak Şenoba'da Askeri helikopterin yüksek gerilim hattına çarpması sonucunda şehit olan yiğitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türkiyemize baş sağlığı diliyorum
Devletimiz bâki oldukça; hakkınızda,kanınızda yere kalmayacaktır !...
#ŞehitlerÖlmezVatanBölünmez" sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.