19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hasan Soba Meclis üyeleri ile istişarede buluştu

Gebze 16.12.2015 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hasan Soba Meclis üyeleri ile istişarede buluştu

Gebze Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba tarafından istişare toplantısında ağırlandı. Yerel ve siyasi gündem, eğitim faaliyetleri toplantıda masaya yatırıldı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediyesi Meclis Üyeleriyle, istişare toplantısında buluştu. Her ay Gebze Belediyesi Meclis üyeleriyle düzenli olarak istişare toplantıları düzenleyen Hasan Soba, önceki akşam Loya Restoran’da Meclis üyeleriyle bir kez daha bir araya yerel gündemi masaya yatırdı. EĞİTİM VE TOPLANTILAR DEĞERLENDİRİLDİ Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Aylık olarak belediye meclis üyeleriyle bu toplantıları düzenli yaptıklarını belirterek, Meclis Faaliyetleri, Belediye çalışmalarının yanı sıra yatırımların konuşulduğunu söyledi. Pazartesi akşamı yapılan toplantının gündeminin ağırlık olarak eğitim faaliyetleri olduğunu ifade eden Soba,  önümüzde ki 3.5 yıl boyunca seçimin olmadığını hatırlattı ve eğitim çalışmaları, yapılacak faaliyetlerin konuşulup, Cuma günü yapılacak İlçe Danışma Meclisi hakkında fikir alışverişi yaptıklarını dile getirdi. 
Gebze Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba tarafından istişare toplantısında ağırlandı. Yerel ve siyasi gündem, eğitim faaliyetleri toplantıda masaya yatırıldı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediyesi Meclis Üyeleriyle, istişare toplantısında buluştu. Her ay Gebze Belediyesi Meclis üyeleriyle düzenli olarak istişare toplantıları düzenleyen Hasan Soba, önceki akşam Loya Restoran’da Meclis üyeleriyle bir kez daha bir araya yerel gündemi masaya yatırdı.

EĞİTİM VE TOPLANTILAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Aylık olarak belediye meclis üyeleriyle bu toplantıları düzenli yaptıklarını belirterek, Meclis Faaliyetleri, Belediye çalışmalarının yanı sıra yatırımların konuşulduğunu söyledi. Pazartesi akşamı yapılan toplantının gündeminin ağırlık olarak eğitim faaliyetleri olduğunu ifade eden Soba,  önümüzde ki 3.5 yıl boyunca seçimin olmadığını hatırlattı ve eğitim çalışmaları, yapılacak faaliyetlerin konuşulup, Cuma günü yapılacak İlçe Danışma Meclisi hakkında fikir alışverişi yaptıklarını dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.