GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hastane durağında çile bitmedi!

Gebze 20.02.2020 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hastane durağında çile bitmedi!

Gebzeli vatandaşlar otobüs hatlarından şikayetçi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil girişindeki duraktan geçen 413 ve 414 numaralı özel halk otobüsleri artık bu duraklarda durmama kararı almış. 413 ve 414 numaralı özel halk otobüslerine binmek isteyen vatandaşların 600 metre uzaklıktaki durağa kadar yürümesi gerekiyormuş. HERŞEYİN BAŞI YANLIŞ PARKLANMA Otobüslerin kaldırılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Buraya zaten ya hastalar ya da refakatçileri geliyor. İnsanlar hasta haldeyken bir de otobüse binebilme için dakikalarca yürümek zorunda kalıyor. Kimisi hasta kimisi ise yürüyemez halde oluyor. Biz taleplerimizi ilettiğimizde otobüs şoförleri acil girişindeki durakta bazı araçların park edildiğini ve trafik oluştuğunu bu yüzden o durakta durmama kararı aldıklarını söyledi. Eğer burada yanlış parklanma varsa bu yetkililerce tespit edilir ve ceza yazılır. Bunun cezasını biz hastalar ya da hasta yakınları çekmek zorunda değil. Umarız en kısa sürede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüslerinin şoförleri eski sisteme geri döner ve acil kapısının önündeki durakta dururlar" dedi.  

Gebzeli vatandaşlar otobüs hatlarından şikayetçi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil girişindeki duraktan geçen 413 ve 414 numaralı özel halk otobüsleri artık bu duraklarda durmama kararı almış. 413 ve 414 numaralı özel halk otobüslerine binmek isteyen vatandaşların 600 metre uzaklıktaki durağa kadar yürümesi gerekiyormuş.

HERŞEYİN BAŞI YANLIŞ PARKLANMA

Otobüslerin kaldırılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Buraya zaten ya hastalar ya da refakatçileri geliyor. İnsanlar hasta haldeyken bir de otobüse binebilme için dakikalarca yürümek zorunda kalıyor. Kimisi hasta kimisi ise yürüyemez halde oluyor. Biz taleplerimizi ilettiğimizde otobüs şoförleri acil girişindeki durakta bazı araçların park edildiğini ve trafik oluştuğunu bu yüzden o durakta durmama kararı aldıklarını söyledi. Eğer burada yanlış parklanma varsa bu yetkililerce tespit edilir ve ceza yazılır. Bunun cezasını biz hastalar ya da hasta yakınları çekmek zorunda değil. Umarız en kısa sürede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüslerinin şoförleri eski sisteme geri döner ve acil kapısının önündeki durakta dururlar" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.