19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hastane Mescitinde İlk Cuma Namazı

Gebze 09.11.2018 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hastane Mescitinde İlk Cuma Namazı

Yapım süreci halen devam eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi içerisinde MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından yaptırılan mescitte ilk Cuma namazı kılındı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi sığınaklar katının bir bölümünü mescit olarak dizayn eden Gebze MÜSİAD Şubesi Üyeleri, halılardan, mobilyalara kadar bir çok eksikliği giderdi. Kılınan Cuma namazı ile de ibadethanenin açılışı gerçekleşmiş oldu. Şehitlerimiz adına okunan Kur’an-ı Kerim sonrası Cuma namazı kılan mescit cemaati daha sonra başta Gebze MÜSİAD Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım olmak üzere tüm dernek üyelerine hayırlarının kabulü yönündeki temennilerini ilettiler. Mescitte kılınan ilk Cuma namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebzespor Kulüp Başkanı Abbas Sır, Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Solhan, bölgemizin önde gelen iş, spor ve siyaset dünyasının isimleri katıldı. YILDIRIM’IN FİNAL PROGRAMI OLDU 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Dilovası’nda Belediye başkan aday adayı olarak seçim yarışı içine girmeye hazırlanan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım için de bu program final niteliği taşıdı. Başkanlığını yaptığı derneğin son programı ve projesi içinde yer alan Yıldırım dernekten istifa ederek Ak Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na belediye başkanlık aday adaylığı dosyasını teslim etmesi bekleniliyor. HABER: ADNAN AYVAZ
Yapım süreci halen devam eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi içerisinde MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından yaptırılan mescitte ilk Cuma namazı kılındı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi sığınaklar katının bir bölümünü mescit olarak dizayn eden Gebze MÜSİAD Şubesi Üyeleri, halılardan, mobilyalara kadar bir çok eksikliği giderdi. Kılınan Cuma namazı ile de ibadethanenin açılışı gerçekleşmiş oldu. Şehitlerimiz adına okunan Kur’an-ı Kerim sonrası Cuma namazı kılan mescit cemaati daha sonra başta Gebze MÜSİAD Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım olmak üzere tüm dernek üyelerine hayırlarının kabulü yönündeki temennilerini ilettiler. Mescitte kılınan ilk Cuma namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebzespor Kulüp Başkanı Abbas Sır, Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Solhan, bölgemizin önde gelen iş, spor ve siyaset dünyasının isimleri katıldı.

YILDIRIM’IN FİNAL PROGRAMI OLDU

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Dilovası’nda Belediye başkan aday adayı olarak seçim yarışı içine girmeye hazırlanan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım için de bu program final niteliği taşıdı. Başkanlığını yaptığı derneğin son programı ve projesi içinde yer alan Yıldırım dernekten istifa ederek Ak Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’na belediye başkanlık aday adaylığı dosyasını teslim etmesi bekleniliyor.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.