19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hastaneden Açıklama: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Taburcu Oluyor

Gebze 20.01.2016 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hastaneden Açıklama: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Taburcu Oluyor

Anadolu Sağlık Merkezinden gelen açıklamaya göre Devlet Bahçeli bugün taburcu oluyor.

  Hastaneden gelen açıklama: MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün (20 Ocak 2016) saat 14:30’da taburcu olacaktır. Sayın Bahçeli hastanemizden ayrıldıktan sonra Anadolu Sağlık Merkezi Efes Konferans Salonu’nda Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacaktır.   Bilginize sunarız. Anadolu Sağlık Merkezi
Anadolu Sağlık Merkezinden gelen açıklamaya göre Devlet Bahçeli bugün taburcu oluyor.

 

Hastaneden gelen açıklama:

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün (20 Ocak 2016) saat 14:30’da taburcu olacaktır. Sayın Bahçeli hastanemizden ayrıldıktan sonra Anadolu Sağlık Merkezi Efes Konferans Salonu’nda Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacaktır.

 

Bilginize sunarız.

Anadolu Sağlık Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.