Hastanelere Afet eğitimi!

Kocaeli 16.04.2019 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hastanelere Afet eğitimi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7. Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı Eğitimi gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7. Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı Eğitimi gerçekleştirildi. İlimizde ki Hastanelerde afet plan hazırlığı ve uygulamasına yönelik çalışmalar yapan, hastane yönetim kadrosundan oluşan komisyon üyelerine yönelik verilen eğitime, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney katılım sağlayarak değerlendirmelerde bulundu. AFET PLANLAMALARI KONUŞULDU Afet planlamalarını ve bu alanda yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Ergüney; başarılı bir eğitim olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.  Eğitmenler; Uz. Dr Onur Karakayalı, Bahattin Koçyiğit, Ayşe Yıldız, Selahattin Çakır ve Fatma Köksal Parlak tarafından verilen, interaktif ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimler 3 gün boyunca devam etti.  Kamu Hastaneleri ve Üniversite Hastanelerini kapsayan eğitimin ardından, 24-25-26 Nisan tarihlerinde de özel hastanelere yönelik eğitimlerle program devam edecek.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7. Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı Eğitimi gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7. Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı Eğitimi gerçekleştirildi. İlimizde ki Hastanelerde afet plan hazırlığı ve uygulamasına yönelik çalışmalar yapan, hastane yönetim kadrosundan oluşan komisyon üyelerine yönelik verilen eğitime, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney katılım sağlayarak değerlendirmelerde bulundu.

AFET PLANLAMALARI KONUŞULDU

Afet planlamalarını ve bu alanda yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Ergüney; başarılı bir eğitim olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.  Eğitmenler; Uz. Dr Onur Karakayalı, Bahattin Koçyiğit, Ayşe Yıldız, Selahattin Çakır ve Fatma Köksal Parlak tarafından verilen, interaktif ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimler 3 gün boyunca devam etti.  Kamu Hastaneleri ve Üniversite Hastanelerini kapsayan eğitimin ardından, 24-25-26 Nisan tarihlerinde de özel hastanelere yönelik eğitimlerle program devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.