GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Havalar nasıl olacak?

04.08.2020 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 4 Ağustos verilerine göre Ordu, Giresun, Trabzon’un doğusu, Rize, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyıları ve Van çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. TAKİP ET Mynet Google News'e Abone Ol Meteoroloji uyardı! Bu bölgelerde oturanlar dikkat (4 Ağustos yurtta hava durumu) Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon’un doğusu, Rize, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyıları ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI ARTACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla Güneydoğu Anadolu'da batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 4 AĞUSTOS YURTTA HAVA DURUMU Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Az bulutlu ve açık 33 İstanbul: Az bulutlu ve açık 30 İzmir: Az bulutlu ve açık 34 Adana: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu 36 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 35 Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 28 Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 29 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39 Kaynak: İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 4 Ağustos verilerine göre Ordu, Giresun, Trabzon’un doğusu, Rize, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyıları ve Van çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
TAKİP ET
Mynet Google News'e Abone Ol
Meteoroloji uyardı! Bu bölgelerde oturanlar dikkat (4 Ağustos yurtta hava durumu)
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon’un doğusu, Rize, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyıları ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla Güneydoğu Anadolu'da batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

4 AĞUSTOS YURTTA HAVA DURUMU
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 33
İstanbul: Az bulutlu ve açık 30
İzmir: Az bulutlu ve açık 34
Adana: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu 36
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 35
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 28
Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 29
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

Kaynak: İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.