Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 14.09.2020 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

KOCAELİ'DE BUGÜN YAĞMUR VAR  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre bugün Kocaeli’de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 27 derece olacak. Yarın ise Kocaeli’de sıcaklıklar 29 dereceye kadar çıkacak. Yarından itibaren Kocaeli'yi terk edecek olan sağank yağmur, şehre cuma günü geri dönecek. Kocaeli'de cuma günü gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. 

KOCAELİ'DE BUGÜN YAĞMUR VAR 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre bugün Kocaeli’de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 27 derece olacak. Yarın ise Kocaeli’de sıcaklıklar 29 dereceye kadar çıkacak. Yarından itibaren Kocaeli'yi terk edecek olan sağank yağmur, şehre cuma günü geri dönecek. Kocaeli'de cuma günü gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.